close
چت روم
طرز تهیه جوجه کباب لاری

 

موضوعات
خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب تصادفی
لینکستان

    لینک ها به این صفحه انتقال

    داده شدن

    برای تبادل لینک

    به این صفحه مراجعه کنید

    تبادل لینک

آخرین مطالب ارسالی
مطالب پربازدید
اطلاعیه

توجه                                                      توجه

 

 

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم سایت تفریحی 

این سایت دیگر بروز نخواهد شد

لطفا جهت خواندن مطالب جدید به سایت جدید ما "خنده رنده" سر بزنید با تشکر.


khandehrandeh.ir

 

 

آخرین ارسالی های انجمن تفریحی و سرگرمی
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 71 fns4565
0 27 fns4565
0 26 fns4565
0 26 fns4565
0 28 fns4565
1 2307 saber25
0 62 farzane
0 34 farzane
0 40 farzane
0 38 farzane
0 39 farzane
0 39 sharlin
0 39 sharlin
0 37 sharlin
0 38 sharlin
درباره : آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 523 ♥ تاریخ : یکشنبه 13 بهمن 1392 زمان : 10:40 ♥

طرز تهیه جوجه کباب لاری

طرز تهیه جوجه کباب لاری

مواد لازم :

 مرغ متوسط  1 عدد
 ماست پر چرب  یک و نیم پیمانه
 تخم گشنیز 1 ق غ
 زعفران آب زده 1 ق غ
 پیاز متوسط 2 عدد
فلفل پاپریکا 1 ق غ
لیمو ترش تازه 2 عدد
روغن زیتون یا روغن مایع نصف پیمانه
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم


طرز تهیه :
1 - مرغ را پاک کرده پوست آن را جدا کرده به تکه های کوچک تقسیم کنید و بشورید کنار بگذارید تا آب آن برود.
2 - تکه های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز های اسلایس شده به صورت حلقه ای بریزید .

3 - لیمو ها را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید.
4 - ماست را نیز لا به لای مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ ها به ماست آغشته شوند .

5 - فلفل قرمز ، فلفل پاپریکا ، نمک را نیز به مواد بیفزایید.تخم گشنیز ها را نیز با دست خرد کرده و اضافه کنید .

6 - در آخر روغن و زعفران آب زده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید (زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض میکند اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند میتوانید به جای زعفران از رنگ غذا یا ریشه زغفران که عطر کمتری دارد استفاده کنید یا جوجه را ساده بخوابانید)

7 - در ظرف را بسته و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود.
8 - قبل از به سیخ کشیدن مرغ ها نمک آن را چشیده و جوجه ها را به سیخ بکشید.

9 - توجه کنید تکه های مختلف مرغ زمان متفاوتی برای کباب شدن دارند پس بر روی یک سیخ از تکه های همگن استفاده کنید به این معنی که به طور مثال تکه های استخوانی را با هم به سیخ بکشید یا تکه هایی که مرغ یک تکه اند را کنار هم بگذارید .

10 - مرغ ها را به سیخ زده و روی منقل (ترجیحا ذغالی) قرار دهید و به مرور زیر و رو کرده تا دو طرف سیخ به یک اندازه حرارت دیده و متناسب با هم کباب شوند.
11 - برای سس روی کباب در ظرفی کره را آب کرده زعفران و آب لیمو را بیفزایید کمی حرارت دهید تا غلیظ شود .

12 - بعد از 15 دقیقه که کبابها تقریبا آماده شد با یک قلم مو سس را روی کباب ها بدهید و کمی حرارت دهید . دو طرف کباب ها را که خوب به سس آغشته کردید و حرارت دادید تا سس به خورد آن برود از روی منقل بردارید و در ظرف مناسبی سرو نمایید.

13 - اگر مقدار جوجه ها زیاد است در یک قابلمه نان بگذارید و جوجه های کباب شده را در قابلمه بریزید تا سرد نشوند و وقتی تمام جوجه ها کباب شد همه را با هم در ظرف مناسب سرو نمایید.
14 - میتوانید در سیخ جدا گوجه ها را به سیخ کشیده و بر روی منقل کباب کنید.

15 - میتوانید لابه لای جوجه ها گوجه ، پیاز و یا فلفل دلمه ای های رنگی را به سیخ زده کباب نمایید که زیبایی و رنگ خاص به مجموعه کباب شما میدهد.
16 - میتوانید به جای فلفل پاپریکا از ادویه تندوری نیز استفاده کنید .

 






برچسب ها : آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , پخت غذا , آموزش پخت انواع غذا , آموزش پختن انواع غذا ها , آموزش حرفه ای آشپزی , آموزش درست کردن غذا , اموزش اشپزی , اموزش اشپزی انواع غذا ها , اموزش اشپزی انواع غذاها , طرز تهیه جوجه کباب لاری , جوجه کباب لاری , تهیه جوجه کباب لاری , آموزش طرز تهیه جوجه کباب لاری ,
نویسنده : adminنظر بدهید ()

مطالب مرتبط
”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 12
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 1511

  • عضو شوید

  • نام کاربری :
    رمز عبور :


    رمز عبورم را فراموش کرده ام
    آمار مطالب
    کل مطالب : 2589
    کل نظرات : 899

    سیستم عامل :
    مرورگر :
    آی پی : 54.226.41.91

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1,205 نفر
  • باردید دیروز : 4,741 نفر
  • بازدید هفته : 17,983 نفر
  • بازدید ماه : 88,445 نفر
  • بازدید سال : 88,445 نفر
  • بازدید کلی : 8,954,621 نفر

آخرین کاربران
آخرین نظرات سایت
نظرسنجی
    نظر شما در مورد این سایت چیست؟





تبادل لینک هوشمند
    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی وآدرس http://www.tafrihi3.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
آرشیو
نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    بین نبودنت با رنگ ها

    دلتنگ تو که میشوم

    زندگى ام سیاه مى شود !


دوست داشتن

    هی تو کمی نزدیکتر بیا ،

    اما چیزی نگو

    بگذار فقط ،

    بگذار چشمهایمان این همه

     دوست داشتن ها را زیرنویس کنـــد

چه ساده

    تو چه ساده می روی و …

    من!

    چقدر دوستت دارم هایی 

    که بست نشسته بر گلویم!

فاصله

     از عشق مکن شکوه که جای

    گله ای نیست

    بگذار بسوزد دل من

    مسئله ای نیست

    من سوخته ام در تب ،

    آنقدر که امروز

    بین من و خورشید

    دگر فاصله ای نیست

تبلیغات متنی