close
چت روم
طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ
سه شنبه 01 خرداد 1397
طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ مواد لازم برای طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ (برای 3 نفر):  برنج ۲ پیمانه  مرغ ۲۵۰ گرم  اسفناج نیم کیلو  آلو بدون هسته یا برگه قیسی ۱ لیوان  پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کردهبه میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم زرده…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 6
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 800
  • آی پی امروز : 25
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 7,388
  • بازدید ماهانه : 98,427
  • بازدید سالانه : 594,380
  • بازدید کل : 9,460,556
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 54.81.68.240
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ
  • تعداد بازدید : 429
  • طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

    طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

    مواد لازم برای طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ (برای 3 نفر):

     برنج ۲ پیمانه

     مرغ ۲۵۰ گرم

     اسفناج نیم کیلو

     آلو بدون هسته یا برگه قیسی ۱ لیوان

     پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری

    زعفران دم کردهبه میزان لازم

    نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

    زرده تخم مرغ۳ عدد

    ماست سفت۲ قاشق غذاخوری

    پیاز۱ عدد

    روغن زیتون۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

    روغن حیوانیدر صورت تمایل

     

    مراحل طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ:

     

    ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید .

     

    ـ اسفناج پاک کرده و شسته  شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید .

     

    ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید .

     

    ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن  شود  چون بعضی از برگه ها  در سطح شان شن ریزه  وجود دارد .

     

    ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد  زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی  و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط  کنید.

     

    ـ کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و  در آخر یک لایه دیگر از برنج  و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت  الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید  با نگاه کردن به حاشیه برنج  در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی