close
چت روم
طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید این دو روش ساده در سرخ کردن ماهی شب عید طعم زیادی به ماهی اضافه میکند .   مواد لازم: آرد یک پیمانه پاپریکا  و زردچوبه از هر کدام نصف چایخوری  پودر سیر نصف قاشق غذاخوری  نمک و فلفل به میزان لازم   طرز تهیه: بعداز شستن فطعات ماهی انها را با دستمال…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 7
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 4,537
  • آی پی امروز : 100
  • بازدید دیروز : 5,296
  • آی پی دیروز : 125
  • بازدید هفتگی : 4,537
  • بازدید ماهانه : 95,576
  • بازدید سالانه : 591,529
  • بازدید کل : 9,457,705
  • اطلاعات
  • امروز : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.198.119.26
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید
  • تعداد بازدید : 477
  • طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید

    طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید

    این دو روش ساده در سرخ کردن ماهی شب عید طعم زیادی به ماهی اضافه میکند .

     

    مواد لازم:

    آرد یک پیمانه

    پاپریکا  و زردچوبه از هر کدام نصف چایخوری

     پودر سیر نصف قاشق غذاخوری

     نمک و فلفل به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    بعداز شستن فطعات ماهی انها را با دستمال خشک کنید(pat dry).مواد لازم را با هم ترکیب کرده کناربگذارید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید هر فطعه ماهی را در ترکیب ارد زده و در حالی که  یک گوشه ان راگرفته اید یکی دو ضربه به ان بزنید تا ارد اضافی بریزد و بلافاصله در روغن قرار دهید،ماهیها را یکباره از قبل اردی نکنید چون حالت خمیری پیدا میکند. به این ترتیب تمام قطعات ماهی را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

     

    روش دوم :

    در حدود یک قاشق چایخوری  زعفران را در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل کرده و به نصف لیوان آبلیمو اضافه کنید و اگر پودر سیر و پاپریکا در دسترس ندارید ماهی را فقط در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده و در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از ماهیتابه در حالی که هنوز داغ است با قاشق کمی از ترکیب آبلیمو و زعفران را روی آن بدهید ماهی طعم و رنگ دلپذیری پیدا خواهد کرد.

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی