close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

 

موضوعات
خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب تصادفی
لینکستان

    لینک ها به این صفحه انتقال

    داده شدن

    برای تبادل لینک

    به این صفحه مراجعه کنید

    تبادل لینک

آخرین مطالب ارسالی
مطالب پربازدید
اطلاعیه

توجه                                                      توجه

 

 

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم سایت تفریحی 

این سایت دیگر بروز نخواهد شد

لطفا جهت خواندن مطالب جدید به سایت جدید ما "خنده رنده" سر بزنید با تشکر.


khandehrandeh.ir

 

 

آخرین ارسالی های انجمن تفریحی و سرگرمی
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 1 fns4565
0 1 fns4565
0 1 fns4565
0 1 fns4565
0 1 fns4565
1 2235 saber25
0 47 farzane
0 20 farzane
0 25 farzane
0 22 farzane
0 28 farzane
0 26 sharlin
0 29 sharlin
0 29 sharlin
0 31 sharlin
درباره : آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 374 ♥ تاریخ : چهارشنبه 28 خرداد 1393 زمان : 10:38 ♥

طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 پودر زیرهنصف ق. چ

 پودر تخم گشنیز نصف ق. چ

 سیر ساطوری 2 حبه

 پاپریکا یک  ق. چ

 پودر آویشن نصف  ق. چ

 آبلیمو2 قاشق غذاخوری

 روغن زیتون2 قاشق غذاخوری

 سینه مرغ 500 گرم

 نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های  2سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

 

سیخ‌های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

 

می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.

 

 

 

 






برچسب ها : آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , پخت غذا , آموزش پخت انواع غذا , آموزش پختن انواع غذا ها , آموزش حرفه ای آشپزی , آموزش درست کردن غذا , اموزش اشپزی , اموزش اشپزی انواع غذا ها , اموزش اشپزی انواع غذاها , طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ) , اموزش طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ) , تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ) , پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ) ,
نویسنده : adminنظر بدهید ()

مطالب مرتبط
”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 5
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 1510

  • عضو شوید

  • نام کاربری :
    رمز عبور :


    رمز عبورم را فراموش کرده ام
    آمار مطالب
    کل مطالب : 2589
    کل نظرات : 898

    سیستم عامل :
    مرورگر :
    آی پی : 54.221.136.62

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 5,626 نفر
  • باردید دیروز : 9,189 نفر
  • بازدید هفته : 45,445 نفر
  • بازدید ماه : 95,385 نفر
  • بازدید سال : 1,976,025 نفر
  • بازدید کلی : 8,789,840 نفر

آخرین کاربران
آخرین نظرات سایت
نظرسنجی
    نظر شما در مورد این سایت چیست؟





تبادل لینک هوشمند
    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی وآدرس http://www.tafrihi3.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
آرشیو
نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    بین نبودنت با رنگ ها

    دلتنگ تو که میشوم

    زندگى ام سیاه مى شود !


دوست داشتن

    هی تو کمی نزدیکتر بیا ،

    اما چیزی نگو

    بگذار فقط ،

    بگذار چشمهایمان این همه

     دوست داشتن ها را زیرنویس کنـــد

چه ساده

    تو چه ساده می روی و …

    من!

    چقدر دوستت دارم هایی 

    که بست نشسته بر گلویم!

فاصله

     از عشق مکن شکوه که جای

    گله ای نیست

    بگذار بسوزد دل من

    مسئله ای نیست

    من سوخته ام در تب ،

    آنقدر که امروز

    بین من و خورشید

    دگر فاصله ای نیست

تبلیغات متنی