close
چت روم
طرز تهیه مرغ شکم پر
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
طرز تهیه مرغ شکم پر مواد لازم برای 8-6 نفر :  مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )  سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون ) مغز گردوی چرخ شده یک فنجان  آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان  پیاز سرخ شده2 قاشق سوپخوری  زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری  زرشک 2 قاشق سوپخوری  شکر…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 3
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1,737
  • آی پی امروز : 48
  • بازدید دیروز : 5,296
  • آی پی دیروز : 125
  • بازدید هفتگی : 1,737
  • بازدید ماهانه : 92,776
  • بازدید سالانه : 588,729
  • بازدید کل : 9,454,905
  • اطلاعات
  • امروز : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.80.68.137
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه مرغ شکم پر
  • تعداد بازدید : 603
  • طرز تهیه مرغ شکم پر

    طرز تهیه مرغ شکم پر

    مواد لازم برای 8-6 نفر :

     مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )

     سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )

    مغز گردوی چرخ شده یک فنجان

     آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان

     پیاز سرخ شده2 قاشق سوپخوری

     زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

     زرشک 2 قاشق سوپخوری

     شکر یک قاشق سوپخوری

     آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری

    نمک و فلفلبه مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

     مرغ  را با آب لیمو  یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

     

    مخلوط را در شکم مرغ  جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ  را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ  را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ  پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

     

     

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی