close
چت روم
طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان
سه شنبه 01 خرداد 1397
طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان  تعداد: 8 نفر زمان تهیه: 25 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه خوراک: خاورمیانه   مواد لازم :  شیر شیرین و غلیظ یک لیتر  خرمای خشک خرد شده1.5 پیمانه آب یک پیمانه جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری  کره خرد شده نصف پیمانه  شکر 1/3 پیمانه  تخم مرغدو عدد…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 4
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 712
  • آی پی امروز : 24
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 7,300
  • بازدید ماهانه : 98,339
  • بازدید سالانه : 594,292
  • بازدید کل : 9,460,468
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 54.81.68.240
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان
  • تعداد بازدید : 389
  • طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان 

    طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان

    تعداد: 8 نفر

    زمان تهیه: 25 دقیقه

    زمان پخت: 45 دقیقه

    خوراک: خاورمیانه

     

    مواد لازم :

     شیر شیرین و غلیظ یک لیتر

     خرمای خشک خرد شده1.5 پیمانه

    آب یک پیمانه

    جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری

     کره خرد شده نصف پیمانه

     شکر 1/3 پیمانه

     تخم مرغدو عدد

     آرد سفید 1 و ¼ پیمانه

     پودر وانیل دو قاشق چایخوری

     

    طرز تهیه :

    1. در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

     

    2. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

     

    3. آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.

     

    4. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

     

     

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی