close
چت روم
طرز تهیه خوراک بادمجان و گوشت کبابی
سه شنبه 01 خرداد 1397
طرز تهیه خوراک بادمجان و گوشت کبابی  اموزش اشپزی
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 4
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 2,663
  • آی پی امروز : 46
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 9,251
  • بازدید ماهانه : 100,290
  • بازدید سالانه : 596,243
  • بازدید کل : 9,462,419
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 54.80.81.223
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه خوراک بادمجان و گوشت کبابی
  • تعداد بازدید : 489
  • طرز تهیه خوراک بادمجان و گوشت کبابی 

    طرز تهیه خوراک بادمجان و گوشت کبابی

    مواد لازم :

     گوشت بره 500 گرم

     پودر رازیانه نصف قاشق چایخوری

     فلفل قرمز خرد شده نصف قاشق چایخوری

     نمک به مقدار لازم

     بادمجان متوسطدو عدد

     روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری

     برگ‌های تازه ریحان3 قاشق غذاخوری

     نان تست 4 عدد

     پنیر فتا ¼ پیمانه

    لیمو ترشیک عدد

     

    طرز تهیه :

    سیخ‌های چوبی را در آب قرار دهید تا خیس شوند. گوشت‌های فیله بره را نیز به مکعب‌های دو سانتی‌متری برش دهید. درون یک کاسه به آنها، نمک، فلفل قرمز خرد شده و پودر رازیانه بزنید و با دست ورز دهید تا به همه جای گوشت‌ها برسد.

     

    بادمجان‌ها را از طول به ورقه‌های نازک برش دهید. روی آنها نمک بپاشید و داخل دستمال کاغذی حوله‌ای بگذارید تا تلخی آنها گرفته شوند. 20 دقیقه بگذارید بمانند.

     

    در این فاصله، کباب‌پز را روشن کنید. در یک کاسه، نعنا، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نوک انگشت نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. روی بادمجان‌ها روغن زیتون بمالید.

     

    روی نان‌ها نیز روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید. گوشت‌ها را به سیخ بکشید. آنها را به همراه بادمجان و نان‌ها روی کباب‌پز بگذارید. آنها را مرتب برگردانید تا همه جای گوشت‌ها به خوبی پخته شوند. 4 تا 6 لایه بادمجان را در هر بشقاب بچینید. روی آنها یک یا دو سیخ کباب بگذارید.

     

    روی آنها از سس نعنا بریزید و در آخر، فتاهای خرد شده را اضافه کنید. این غذا را با نان‌های تست شده، گرم و به همراه یک قاچ لیموترش سرو کنید .

     

     

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی