close
چت روم
طرز تهیه گشنیز ماهی
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
طرز تهیه گشنیز ماهی اموزش اشپزی
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 6
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 2,715
  • آی پی امروز : 74
  • بازدید دیروز : 5,296
  • آی پی دیروز : 125
  • بازدید هفتگی : 2,715
  • بازدید ماهانه : 93,754
  • بازدید سالانه : 589,707
  • بازدید کل : 9,455,883
  • اطلاعات
  • امروز : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.196.110.222
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه گشنیز ماهی
  • تعداد بازدید : 355
  • طرز تهیه گشنیز ماهی 

    طرز تهیه گشنیز ماهی

    مواد لازم :

     شیر ماهی1 کیلوگرم

     فلفل سیاه1 قاشق مرباخوری

    پودر  زیره نصف قاشق چایخـوری

    پودر زنجــبیل1 قاشق چایخوری

    پودر گشنیز1 قاشق چایخوری

    پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام1 قاشق چایخوری

    روغن زیتون4 قاشق غذاخوری

    سیر2 حبه

    گوجه فرنگی بزرگ4 عدد

    آبلیموبه مقدار لازم

    گشنیز ساطوری خرد شده1 پیمانه

    روغن و نمکبه میزان لازم

     

    طرز تهیه :

    ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

     

    گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.

     

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی