close
چت روم
اموزش طرز تهیه سوگی
سه شنبه 01 خرداد 1397
آموزش طرز تهیه سوگی
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 6
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 4,681
  • آی پی امروز : 111
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 11,269
  • بازدید ماهانه : 102,308
  • بازدید سالانه : 598,261
  • بازدید کل : 9,464,437
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 54.81.232.54
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


اموزش طرز تهیه سوگی
  • تعداد بازدید : 267
  • اموزش طرز تهیه سوگی

    اموزش طرز تهیه سوگی

    آماده سازی : 90 دقیقه   

    پخت : 20 دقیقه   

    مناسب برای : جشن تولد 

     

    مواد لازم جهت تهیه سوگی برای 6 نفر :

     تخم مرغ5 عدد

     آرد 1 و 1/4 پیمانه

     شیر 1 پیمانه

    خامه 1 قاشق غذا خوری

    روغن مایع2 قاشق غذا خوری

    زعفران حل شده1 قاشق چای خوری

     

    مواد سس گوشتی سوگی:

    در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.

     

    پنیر پیتزا 300 گرم

     جعفری خرد شده5 قاشق غذا خوری

    زرشک2 قاشق غذا خوری

     آویشنبه مقدار لازم

     

    طرز تهیه کرپ در سوگی ( 18 عدد ):

    تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت 2 دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود . تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.

     

    سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با 3 لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.

     

     

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی