close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

 

موضوعات
خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب تصادفی
لینکستان

    لینک ها به این صفحه انتقال

    داده شدن

    برای تبادل لینک

    به این صفحه مراجعه کنید

    تبادل لینک

آخرین مطالب ارسالی
مطالب پربازدید
اطلاعیه

توجه                                                      توجه

 

 

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم سایت تفریحی 

این سایت دیگر بروز نخواهد شد

لطفا جهت خواندن مطالب جدید به سایت جدید ما "خنده رنده" سر بزنید با تشکر.


khandehrandeh.ir

 

 

آخرین ارسالی های انجمن تفریحی و سرگرمی
عنوان پاسخ بازدید توسط
1 2231 saber25
0 45 farzane
0 19 farzane
0 24 farzane
0 21 farzane
0 27 farzane
0 25 sharlin
0 26 sharlin
0 27 sharlin
0 30 sharlin
0 26 sharlin
0 25 soofiya
0 28 soofiya
0 32 soofiya
0 32 soofiya
درباره : آشپزی و تغذیه , انواع مربا و ترشیجات ,
بازدید : 319 ♥ تاریخ : شنبه 15 آذر 1393 زمان : 10:38 ♥

آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن می‎بخشد.

 

نکته‎ای برای منجمد کردن مارمالاد :

مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :

تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ می‎دهد و تیره می‎شود.

 

مناسب برای: 96 نفر

هر نفر: 1 قاشق سوپ خوری

مقدار به دست آمده : 6 شیشه‌ی مربای نیم لیتری

زمان آماده‎سازی: 45 دقیقه

زمان پخت: 2 ساعت

زمان به عمل آمدن مارمالاد: 5 دقیقه

 

مواد لازم :

 سیب 2 کیلو

 آب سیب 3 پیمانه

 شکرقهوه ای1/2 و1 پیمانه

 شکر1/2 پیمانه

آب لیمو2 قاشق سوپ خوری

پودر دارچین1/2 قاشق چای‎خوری

 

طرز تهیه :

1 - سیب ها را به چهار قسمت برش زده، هسته‌ها و قسمت سفت وسط آن را خارج کنید.

در یک قابلمه‎ 8 الی 10 لیتری گود سیب‌ها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین 30 الی 35 دقیقه یا تا هنگامی که سیب‎ها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.

 

2 - مخلوط حاصل را با مخلوط کن یا دستی هم بزنید. هسته‌ها و پوست‎های باقی‎مانده را جدا نمایید. مقدار حاصله 7 و ½ لیوان خواهد بود که باید آن را به قابلمه برای ادامه‎ پخت برگردانید.

 

3 - شکر قهوه‎ای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای 90 الی 105 دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.

 

4 - مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشه‌های مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه‎ ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.

 

5 - شیشه‎های پر‎شده از مربا را در قابلمه‎ها‎یی که از قبل با آب جوش پر شده‌اند به مدت 5 دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشه‎های مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند. 

 

هنگامی پخته شدن مارمالاد میوه به پایان می‎رسد که به اندازه‌ی کافی غلیظ شده باشد.

 

 

 

 






برچسب ها : آموزش انواع ترشیجات , طرز تهیه انواع غذاها , آموزش آشپزی , آشپزی , آموزش , همه چیز در مورد آشپزی , آشپزی آموزش , آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی , طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی , اموزش مارمالاد سیب کاراملی ,
نویسنده : adminنظر بدهید ()

مطالب مرتبط
”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 4
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 1509

  • عضو شوید

  • نام کاربری :
    رمز عبور :


    رمز عبورم را فراموش کرده ام
    آمار مطالب
    کل مطالب : 2589
    کل نظرات : 898

    سیستم عامل :
    مرورگر :
    آی پی : 54.221.76.68

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 6,087 نفر
  • باردید دیروز : 8,219 نفر
  • بازدید هفته : 36,717 نفر
  • بازدید ماه : 86,657 نفر
  • بازدید سال : 1,967,297 نفر
  • بازدید کلی : 8,781,112 نفر

آخرین کاربران
آخرین نظرات سایت
نظرسنجی
    نظر شما در مورد این سایت چیست؟





تبادل لینک هوشمند
    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی وآدرس http://www.tafrihi3.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
آرشیو
نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    بین نبودنت با رنگ ها

    دلتنگ تو که میشوم

    زندگى ام سیاه مى شود !


دوست داشتن

    هی تو کمی نزدیکتر بیا ،

    اما چیزی نگو

    بگذار فقط ،

    بگذار چشمهایمان این همه

     دوست داشتن ها را زیرنویس کنـــد

چه ساده

    تو چه ساده می روی و …

    من!

    چقدر دوستت دارم هایی 

    که بست نشسته بر گلویم!

فاصله

     از عشق مکن شکوه که جای

    گله ای نیست

    بگذار بسوزد دل من

    مسئله ای نیست

    من سوخته ام در تب ،

    آنقدر که امروز

    بین من و خورشید

    دگر فاصله ای نیست

تبلیغات متنی