close
دانلود آهنگ جدید
آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی
.::محل تبلیغات شما::.

بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمیآموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن می‎بخشد.   نکته‎ای برای منجمد کردن مارمالاد : مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد : تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ می‎دهد و تیره می‎شود.   مناسب برای: 96 نفر هر نفر: 1 قاشق سوپ خوری مقدار به دست آمده : 6 شیشه‌ی مربای…

امروز یکشنبه 24 آذر 1398