close
چت روم
طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر مواد لازم :  بادمجان دلمه‌اي  سه عدد  فيله‌مرغ  50 گرم  فيله گوجه‌فرنگي  50 گرم (دو عدد)  فلفل‌دلمه‌اي خرد شده  يك عدد  پياز خرد شده يك عدد سير چهار حبه آرد گندم سه قاشق غذاخوري شير دو ليوان پنير پيتزا 150 گرم نمك، فلفل…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 5
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 3,662
  • آی پی امروز : 110
  • بازدید دیروز : 3,928
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید هفتگی : 36,320
  • بازدید ماهانه : 89,405
  • بازدید سالانه : 585,358
  • بازدید کل : 9,451,534
  • اطلاعات
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.158.194.80
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
  • تعداد بازدید : 357
  • طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

    عکس دلمه بادمجان با سس پنیر

    مواد لازم :

     بادمجان دلمه‌اي  سه عدد
     فيله‌مرغ  50 گرم
     فيله گوجه‌فرنگي  50 گرم (دو عدد)
     فلفل‌دلمه‌اي خرد شده  يك عدد
     پياز خرد شده يك عدد
    سير چهار حبه
    آرد گندم سه قاشق غذاخوري
    شير دو ليوان
    پنير پيتزا 150 گرم
    نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
    كره 100 گرم
    جعفري ساطوري شده سه قاشق غذاخوري


    طرز تهیه :
    درون يك تابه، پياز، زردچوبه و سير مي‌ريزيم و مقداري تفت مي‌دهيم سپس فيله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌اي را مي‌افزاييم. مقداري نمك و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كرده، حرارت را خاموش مي‌كنيم با اين مواد داخل بادنجان‌ها را پر مي‌كنيم و آن‌گاه آرد و كره را روي حرارت قرار داده تا بوي خامي آرد گرفته شود سپس كم‌‌كم شير را افزوده تا ‌گلوله نشود و سس را روي آن مي‌ريزيم بعد با پنيرپيتزا روي آن را مي‌پوشانيم، داخل يك پيركس را از اين بادنجان‌ها پر مي‌كنيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 210 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه درون فر قرار دهيد. يا مي‌توانيد روي حرارت گاز قرار دهيد.در موقع سرو مقداري جعفري روي دلمه‌ها مي‌ريزيم.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی