close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان

 

موضوعات
خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب تصادفی
لینکستان

    لینک ها به این صفحه انتقال

    داده شدن

    برای تبادل لینک

    به این صفحه مراجعه کنید

    تبادل لینک

آخرین مطالب ارسالی
مطالب پربازدید
اطلاعیه

توجه                                                      توجه

 

 

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم سایت تفریحی 

این سایت دیگر بروز نخواهد شد

لطفا جهت خواندن مطالب جدید به سایت جدید ما "خنده رنده" سر بزنید با تشکر.


khandehrandeh.ir

 

 

آخرین ارسالی های انجمن تفریحی و سرگرمی
عنوان پاسخ بازدید توسط
1 2231 saber25
0 45 farzane
0 19 farzane
0 24 farzane
0 21 farzane
0 27 farzane
0 25 sharlin
0 27 sharlin
0 27 sharlin
0 30 sharlin
0 26 sharlin
0 25 soofiya
0 28 soofiya
0 32 soofiya
0 32 soofiya
درباره : آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 971 ♥ تاریخ : سه شنبه 09 مهر 1392 زمان : 11:32 ♥

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر :

 نان تست 16 ورق
 بادمجان  2 عدد متوسط
 سویا خیس خورده  100 گرم ( حدود 2 لیوان معمولی )
 گوجه فرنگی  1 عدد متوسط
 پیاز  1 عدد متوسط
فلفل سبز قلمی 4-5 عدد
سیر 2 حبه
زردچوبه ، فلفل قرمز ، نمک به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
پنیر تست ورقه ای به دلخواه


طرز تهیه :
سویا را از چند ساعت قبل با مقداری آب یا شیر خیس کنید و کنار بگذارید . بادمجان را پوست بگیرید ، خرد کنید و حداقل یک ساعت در محلول غلیظ آب و نمک بخوابانید تا تلخی آن گرفته شود . پیاز را نگینی خرد کنید ، در تابه ای مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کمی روغن گرم شود . پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود بعد فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

بادمجانها را آبکش و خشک کنید و همراه پیاز سبک شده ، سرخ کنید . وقتی رنگ بادمجانها برگشت ، سویای آبگرفته را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، وقتی روغن جذب سویا شد، یک عدد گوجه را پوره کنید و داخل تابه بریزید ( تا نیازی به اضافه کردن روغن نداشته باشید ) مواد را خوب مخلوط کنید .

فلفل ها را حلقه حلقه کنید و همراه نمک و سیر له شده به مواد اضافه کنید . کمی صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود . بعد یک استکان آب جوش داخل مواد بریزید و درب تابه را ببنید و حرارت را پائین بیاورید تا مواد از حالت خامی خارج شوند . بعد که آب مواد کشیده شد، حرارت زیر تابه را خاموش کنید .

یک ورق نان تست را روی تخته کار بگذارید و یک قاشق از مواد آماده شده را روی نان تست بریزید و با پشت قاشق مواد را کاملا صاف کنید . مقداری فلفل روی مواد بریزید و اگر مایل به استفاده از پنیر هستید، یک ورق پنیر تست را روی مواد بگذارید و نهایتا یک ورق دیگر نان تست را روی پنیر قرار دهید . با فشار دست اسنک را محکم کنید، بعد دو طرف اسنک را به کره ذوب شده آغشته کنید و تمام اسنک ها را به همین صورت آماده کنید .

اسنک های آماده شده را به مدت 3-5 دقیقه داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید .  میتوانید برای سرو این نوع اسنک ( و بعضی انواع دیگر ) از سس خردل رقیق شده استفاده کنید :

سس خردل - 2 قاشق غذا خوری
سرکه قرمز - 1 قاشق غذا خوری
ماست - 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو - 1 قاشق غذا خوری
شکر - 1 قاشق چایخوری

همه مواد را با سس خردل مخلوط کنید و همراه اسنک ها سرو کنید . و یا از سس فلفل آماده ( موجود در تمام فروشگاه های مواد غذایی ) استفاده کنید .

نکته :
اسنک ها دسته ای از غذاهای فوری هستند که چند سالی است جای ثابتی در برنامه غذایی خانواده ها پیدا کرده اند. برای تهیه اسنک معمولا از نان تست استفاده میشود . لازم به توضیح است که اسنک با کاناپه - که پیشتر راجع به آن صحبت شده بود - متفاوت است . معمولا اسنک ها در دستگاه ساندویچ ساز تهیه میشوند و به دلیل استفاده خیلی کم از روغن، و زمان کوتاه آماده کردن آنها، جزو غذاهای مطلوب برای تمام گروه های سنی به شمار میروند . ساختار اسنک ها بسیار ساده است و هرکسی میتواند به راحتی انواع مختلفی از اسنک را با توجه به ذائقه خود برای مصرف صبحانه، نهار یا شام تهیه کند .

فقط کافی است چند نکته کوچک ولی مهم را بدانید :
هنگام قرار دادن مواد میانی اسنک روی برش اول، نباید حجم زیادی از مواد را روی برش قرار دهید چون هنگام وارد آمدن فشار دستگاه ساندویچ ساز روی اسنک، مواد از کناره های نان به بیرون میریزد . مواد را وسط نان قرار دهید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید . بهتر است از کناره های نان 1 سانت فضای خالی برای پرس شدن دو تکه نان روی هم در نظر بگیرید .

برای اینکه اسنک های خوشرنگ و یکدست داشته باشید، هر دو سطح اسنک کامل که با بدنه دستگاه در تماس است را با مقدار خیلی کمی کره ذوب شده پوشش دهید . برای انسجام بیشتر و طعم بهتر اسنک بهتر است در صورت امکان از مقداری پنیر تست، میان اسنک استفاده کنید . البته در اسنک هایی که طعم مواد میانی آن با طعم پنیر سازگاری داشته باشد .

بهترین نوع پنیر برای تهیه اسنک، پنیر تست ورقه ای، بلو چیز (یا پنیر گورگونزولا که پیشتر به آن پرداخته بودیم) و پنیر گودا است که همه این پنیر ها در تمام فروشگاه های معتبر مواد غذایی در دسترس همه قرار دارد . دلیل این انتخاب، زمان ذوب کوتاه پنیر های مذکور و بیشترین سازگاری طعم با گروه گسترده ای از مواد غذایی است . ولی در صورتیکه از این نوع پنیر ها در دسترس ندارید میتوانید از پنیر پیتزای معمولی رنده شده نیز استفاده کنید . دقت کنید که پنیر پیتزای ورقه ای زمان ذوب بالاتری نسبت به پنیر رنده شده دارد. سعی کنید از نان تست تازه برای تهیه اسنک استفاده کنید تا اسنک ها خشک نشوند . حداکثر زمان برشته شدن اسنک در دستگاه ساندویچ ساز (البته بسته به نوع دستگاه) بین 3 - 6 دقیقه است.






برچسب ها : آموزش انواع غذاها , طرز پخت انواع غذاها , طرز تهیه انواع غذاها , آموزش آشپزی , آشپزی , آموزش , همه چیز در مورد آشپزی , آشپزی و سبزیجات , آشپزی آموزش , آموزش پخت آشپزی , آموزش پخت انواع غذاها , آموزش پخت , طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان , آموزش طرز تهیه اسنک , آموزش طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان , اسنک سویا و بادمجان , آموزش تهیه اسنک سویا و بادمجان ,
نویسنده : adminنظر بدهید ()

مطالب مرتبط
”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 5
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 1509

  • عضو شوید

  • نام کاربری :
    رمز عبور :


    رمز عبورم را فراموش کرده ام
    آمار مطالب
    کل مطالب : 2589
    کل نظرات : 898

    سیستم عامل :
    مرورگر :
    آی پی : 54.196.201.241

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 8,811 نفر
  • باردید دیروز : 8,219 نفر
  • بازدید هفته : 39,441 نفر
  • بازدید ماه : 89,381 نفر
  • بازدید سال : 1,970,021 نفر
  • بازدید کلی : 8,783,836 نفر

آخرین کاربران
آخرین نظرات سایت
نظرسنجی
    نظر شما در مورد این سایت چیست؟





تبادل لینک هوشمند
    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی وآدرس http://www.tafrihi3.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
آرشیو
نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    بین نبودنت با رنگ ها

    دلتنگ تو که میشوم

    زندگى ام سیاه مى شود !


دوست داشتن

    هی تو کمی نزدیکتر بیا ،

    اما چیزی نگو

    بگذار فقط ،

    بگذار چشمهایمان این همه

     دوست داشتن ها را زیرنویس کنـــد

چه ساده

    تو چه ساده می روی و …

    من!

    چقدر دوستت دارم هایی 

    که بست نشسته بر گلویم!

فاصله

     از عشق مکن شکوه که جای

    گله ای نیست

    بگذار بسوزد دل من

    مسئله ای نیست

    من سوخته ام در تب ،

    آنقدر که امروز

    بین من و خورشید

    دگر فاصله ای نیست

تبلیغات متنی