close
چت روم
طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب
یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب مواد لازم خمیر کیک : کراکر سبوس دار گندم  سه فنجان  کره آب شده نصف فنجان طرز تهیه :فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .مواد داخل کیک…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 2
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 2,631
  • آی پی امروز : 85
  • بازدید دیروز : 3,928
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید هفتگی : 35,289
  • بازدید ماهانه : 88,374
  • بازدید سالانه : 584,327
  • بازدید کل : 9,450,503
  • اطلاعات
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.167.216.239
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب
  • تعداد بازدید : 949
  • طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب

    طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب

    مواد لازم خمیر کیک :

    کراکر سبوس دار گندم  سه فنجان
     کره آب شده نصف فنجان


    طرز تهیه :
    فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .

    مواد داخل کیک :

     پنیر خامه ای 800 گرم
     شکر یک فنجان
     وانیل یک قاشق چای خوری
     تخم مرغ  4 عدد
     آرد  یک چهارم فنجان
    دارچین 3 قاشق چای خوری
    آب سیب یک چهارم فنجان
    سیب پوست کنده 14 برش


    طرز تهیه :
    در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی