close
چت روم
طرز تهیه ی ترشی قارچ و زيتون
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
طرز تهیه ی ترشی قارچ و زيتون مواد لازم :  قارچ ورقه‌ شده و زيتون بدون هسته از هر کدام دو پيمانه  موسير 1 پيمانه  سير  1 پيمانه  نمك  به ميزان لازم  فلفل سبز  چهار عدد پودر كاري يك قاشق غذاخوري پودر انبه چهار قاشق غذاخوري روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري سركه به ميزان…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 7
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 5,773
  • آی پی امروز : 115
  • بازدید دیروز : 5,296
  • آی پی دیروز : 125
  • بازدید هفتگی : 5,773
  • بازدید ماهانه : 96,812
  • بازدید سالانه : 592,765
  • بازدید کل : 9,458,941
  • اطلاعات
  • امروز : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.158.219.248
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه ی ترشی قارچ و زيتون
  • تعداد بازدید : 905
  • طرز تهیه ی ترشی قارچ و زيتون

    طرز تهیه ی ترشی قارچ و زيتون

    مواد لازم :

     قارچ ورقه‌ شده و زيتون بدون هسته از هر کدام دو پيمانه
     موسير 1 پيمانه
     سير  1 پيمانه
     نمك  به ميزان لازم
     فلفل سبز  چهار عدد
    پودر كاري يك قاشق غذاخوري
    پودر انبه چهار قاشق غذاخوري
    روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري
    سركه به ميزان لازم
    فلفل سياه و زردچوبه از هر كدام يك قاشق چايخوري


    طرز تهيه ترشی قارچ و زيتون :
    خوردن ترشي با تمامي غذاها يه حال ديگه‌اي دارد چون ترشي اشتها را تحريک مي‌کند و سبب پرخوري مي‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشيد. براي تهيه اين ترشي خوشمزه  تمام مواد را با هم مخلوط كرده و سركه را تا جايي اضافه مي‌كنيم كه روي مواد را بپوشاند بعد از يك هفته ترشي ما آماده مي‌باشد.

    نكته :
    اين ترشي را در جاي خنك مانند يخچال نگهداري كنيد.

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی