close
چت روم
طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی
سه شنبه 01 خرداد 1397
طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی آماده سازی: 5 دقیقهمدت انتظار: 15 دقیقهمجموعاً: 20 دقیقهمواد لازمساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی : برای 8 نفر کاهو  به مقدار لازم  نمک  به مقدار لازم گوجه فرنگی ورقه شده  4…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 5
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1,486
  • آی پی امروز : 35
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 8,074
  • بازدید ماهانه : 99,113
  • بازدید سالانه : 595,066
  • بازدید کل : 9,461,242
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 54.167.216.239
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی
  • تعداد بازدید : 497
  • طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی

    ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی


    آماده سازی: 5 دقیقه
    مدت انتظار: 15 دقیقه
    مجموعاً: 20 دقیقه

    مواد لازمساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی : برای 8 نفر

    کاهو  به مقدار لازم
     نمک  به مقدار لازم
    گوجه فرنگی ورقه شده  4 عدد
     نان فرانسوی  8 عدد (از وسط نصف شده)
    پیاز قرمز خرد شده 2 عدد
    سیر خرد شده 2 حبه
    رزماری خرد شده 2 قاشق چای خوری
    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
    سرکه 2 قاشق غذاخوری
    سینه مرغ بدون پوست و استخوان 8 عدد
    فلفل سیاه به مقدار لازم


    طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی:
    مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.
    کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت 10 دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید.

     


    قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید.تا ساندوچ مرغ شما آماده شود

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی