close
چت روم
بستنی انار (مخصوص شب یلدا)
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
بستنی انار (مخصوص شب یلدا) مواد لازم برای ۸ نفر:  انار بزرگ  ۲ عدد  لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد  شکر  یک و نیم پیمانه  خامه غلیظ ۲ پیمانه طرز تهیه بستنی انار :• با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).• مقداری…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 5
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 4,336
  • آی پی امروز : 97
  • بازدید دیروز : 5,296
  • آی پی دیروز : 125
  • بازدید هفتگی : 4,336
  • بازدید ماهانه : 95,375
  • بازدید سالانه : 591,328
  • بازدید کل : 9,457,504
  • اطلاعات
  • امروز : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.198.119.26
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


بستنی انار (مخصوص شب یلدا)
  • تعداد بازدید : 635
  • بستنی انار (مخصوص شب یلدا)

    بستنی انار (مخصوص شب یلدا)

    مواد لازم برای ۸ نفر:

     انار بزرگ  ۲ عدد
     لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
     شکر  یک و نیم پیمانه
     خامه غلیظ ۲ پیمانه


    طرز تهیه بستنی انار :
     با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
     مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.

     به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
     به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.

     مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
     بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی