close
چت روم
طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک آسیایی
یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک آسیایی آماده سازی: 15 دقیقهمدت انتظار: 15 دقیقهمجموعاً: 30 دقیقه   مواد لازم : برای 24 نفر بال مرغ   1 کیلو و 100 گرم  آرد  110 گرم  نمک  2 قاشق چای خوری فلفل قرمز  2 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری روغن سرخ کردنی  به مقدار لازم…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 3
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 3,893
  • آی پی امروز : 114
  • بازدید دیروز : 3,928
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید هفتگی : 36,551
  • بازدید ماهانه : 89,636
  • بازدید سالانه : 585,589
  • بازدید کل : 9,451,765
  • اطلاعات
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.158.194.80
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک آسیایی
  • تعداد بازدید : 749
  • طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک آسیایی

    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 15 دقیقه
    مجموعاً: 30 دقیقه

     

    مواد لازم : برای 24 نفر

    بال مرغ   1 کیلو و 100 گرم
     آرد  110 گرم
     نمک  2 قاشق چای خوری
    فلفل قرمز  2 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
    روغن سرخ کردنی  به مقدار لازم
    کره بادام زمینی 1/4 فنجان
    آب 2 قاشق غذاخوری
    سس تند 2 قاشق چای خوری
    شکر قهوه ای 1.5 قاشق چای خوری
    آبلیمو 1.5 قاشق چای خوری
    سس سویا 1.5 قاشق چای خوری
    پودر زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری


    طرز تهیه:
    بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.
    داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند.

    داخل یک قابلمه روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الی 8 دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.

    داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی