close
چت روم
طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص کریسمس
سه شنبه 01 خرداد 1397
طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص کریسمس آماده سازی: 30 دقیقهمدت انتظار: 4 ساعتمجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه مواد لازم :  ژلاتین 25 گرم  آب سبزیجات (یا آب مرغ)  1 فنجان  سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان  هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان  نخود شیرین  450 گرم ذرت نصف فنجان…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 5
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 4,692
  • آی پی امروز : 111
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 11,280
  • بازدید ماهانه : 102,319
  • بازدید سالانه : 598,272
  • بازدید کل : 9,464,448
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 54.81.232.54
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص کریسمس
  • تعداد بازدید : 1445
  • طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص کریسمس

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص کریسمس

    آماده سازی: 30 دقیقه
    مدت انتظار: 4 ساعت
    مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه


    مواد لازم :

     ژلاتین 25 گرم
     آب سبزیجات (یا آب مرغ)  1 فنجان
     سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان
     هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان
     نخود شیرین  450 گرم
    ذرت نصف فنجان
    سس مایونز 6 قاشق سوپخوری
    خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    گوجه فرنگی برای تزئین
    گشنیز برای تزئین


    طرز  تهیه :
    1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

     

    2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.


    3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی