close
چت روم
طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی
سه شنبه 01 خرداد 1397
طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی آماده سازی: 15 دقیقهمدت انتظار: 15 دقیقهمجموعاً: 30 دقیقه   مواد اولیه : برای 8 نفر  گوشت چرخ کرده 450 گرم  سس اسپاگتی 400 گرم  خمیر هلالی شکل  450 گرم  پنیر چدار 115 گرم طرز تهیه:داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت را روی حرارت متوسط بپزید و بعد با…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 4
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 3,708
  • آی پی امروز : 81
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 10,296
  • بازدید ماهانه : 101,335
  • بازدید سالانه : 597,288
  • بازدید کل : 9,463,464
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 54.158.219.248
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی
  • تعداد بازدید : 411
  • طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی

    طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی

    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 15 دقیقه
    مجموعاً: 30 دقیقه

     

    مواد اولیه : برای 8 نفر

     گوشت چرخ کرده 450 گرم
     سس اسپاگتی 400 گرم
     خمیر هلالی شکل  450 گرم
     پنیر چدار 115 گرم


    طرز تهیه:
    داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت را روی حرارت متوسط بپزید و بعد با سس اسپاگتی مخلوط کنید و آن را روی حرارت متوسط به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا بدینوسیله گرم هم بشوند.

    خمیر ها را داخل قالب های مافین فشار دهید و دو قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در وسط هر کدام بریزید.


    حال به مدت 15 الی 17 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شود. پنیر را روی آن پخش کنید و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی