close
چت روم
طرز تهیه پاته مرغ و قارچ
loading...
سرویس سایت سایت رزبلاگ بزرگترین سرویس ارائه خدمات سایت نویسی حرفه ای در ایران

بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی

طرز تهیه پاته مرغ و قارچ مواد لازم:  آرد سفید گندم  ۲۵۰ گرم  زرده تخم‌مرغ  یک عدد  کره  ۸۰ گرم  نمک  یک قاشق چایخوری  روغن زیتون  دو قاشق سوپخوری آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه) مواد لازم برای داخل پاته :  سینه مرغ خرد شده  (یک سینه کامل)  هویج…

آخرین ارسال های انجمن

طرز تهیه پاته مرغ و قارچ

طرز تهیه پاته مرغ و قارچ

مواد لازم:

 آرد سفید گندم  ۲۵۰ گرم
 زرده تخم‌مرغ  یک عدد
 کره  ۸۰ گرم
 نمک  یک قاشق چایخوری
 روغن زیتون  دو قاشق سوپخوری
آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه)


مواد لازم برای داخل پاته :

 سینه مرغ خرد شده  (یک سینه کامل)
 هویج پخته و خرد شده  دو عدد بزرگ
 قارچ سرخ شده و نخود سبز  نصف پیمانه
 پیاز بزرگ خرد شده  یک عدد
 کره یا روغن  ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


مواد لازم برای تهیه سس پاته :

 کره  چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم)
 آب مرغ  یک پیمانه
 آرد سفید گندم  دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم)
 شیر  1 پیمانه
 نمک و فلفل  به مقدارلازم


طرز تهیه :
در یک تابه تفلون  پیاز را با کره تفت دهید تا نرم شود. سپس سینه مرغ را اضافه کنید و بعد  هویج را بیافرایید و تفت دهید. بعد قارچ و نخود سبز را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد سس را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود. این مخلوط را در ظرف نشکن یا سفال بریزید. خمیر را به شکل در ظرف با وردنه باز کنید و روی مواد بگذاریدو کمی فشار دهید. سپس اطراف آن را با دست به شکل دالبر در بیاورید. مقداری از باقی‌مانده خمیر را به شکل نوارهای باریک و ضربدر روی خمیر بگذارید. در پایان روی خمیر را زرده تخم‌مرغ وروغن مایع بمالید و در طبقه وسط فر، که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده‌اید، به مدت ۳۰ دقیقه بگذاربد. روی این خمیر باید طلایی شود.

طرز تهیه سس پاته :
آرد را در آب مرغ و شیر حل کنید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. در همین حالت کره را به خورد سس می‌دهیم، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنیدو سس را کنار بگذارید.

طرز تهیه خمیر پاته :
آرد و نمک را در کاسه‌ای بریزید، نصف آب و زرده تخم‌مرغ را کم کم به آرداضافه کنید. کره و روغن‌زیتون را با  آرد خوب مخلوط منسد. با نوک انگشتان و به آرامی خمیر را ورز دهید. اگر خمیر خیلی سفت بود، کم کم مابقی آب را نیز اضافه کنیدتا انداره ایکه خمیر لطیف، صاف و یک دستی به دست آید. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و در جای گرم به مدت یک ساعت بگدارید تا خمیر وربیاید. سپس خمیر را به شکل مستطیل باز کنیدو سه لا تا می‌زنیم و دوباره خمیر را عمودی به طرف خود قرار می‌دهیم و مجددا آن را به شکل مستطیل باز کرده و سه لا تا می‌زنیم. یکی، دو بار این عمل را انجام می‌دهیم (مانند خمیر هزارلا عمل کنید با این تفاوت که خمیر پاته را سه لا تا بزنید).

درباره : آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها ,
برچسب ها : آموزش آشپزی , آموزش پخت غذا , آموزش طرز تهیه غذا , آموزش پخت انواع غذاها , آموزش طرز تهیه انواع غذا ها , آموزش آشپزی حرفه ای , آموزش غذا درست کردن , آشپزی , طرز تهیه غذا ها ایرانی , سایت آموزش اشپزی , آموزش های آشپزی , طرز تهیه پاته مرغ و قارچ , تهیه پاته مرغ و قارچ , پاته مرغ و قارچ , آموزش طرز تهیه پاته مرغ و قارچ , آموزش تهیه پاته مرغ و قارچ ,
بازدید : 601 تاریخ : یکشنبه 08 دي 1392 زمان : 11:16 نویسنده : admin نظرات ()
مطالب مرتبط
  • آموزش طرز تهیه ساطری پلو آموزش طرز تهیه ساطری پلو
  • آموزش طرز تهیه خورش کدو با مرغ آموزش طرز تهیه خورش کدو با مرغ
  • طرز تهیه خوراک نخود طرز تهیه خوراک نخود
  • آموزش طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی آموزش طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی
  • آموزش طرز تهیه میگو پلو آموزش طرز تهیه میگو پلو
  • آموزش طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید آموزش طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید
  • طرز تهیه فلافل نخود و هویج طرز تهیه فلافل نخود و هویج
  • آموزش طرز تهیه املت سبزیجات آموزش طرز تهیه املت سبزیجات
  • طرز تهیه خوراک گوشت قالبی طرز تهیه خوراک گوشت قالبی
  • طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی
  • آموزش طرز تهیه کلم پلو با کلم بنفش و هویج آموزش طرز تهیه کلم پلو با کلم بنفش و هویج
  • آموزش طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا آموزش طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا
  • طرز تهیه کتلت لوبیا چشم بلبلی طرز تهیه کتلت لوبیا چشم بلبلی
  • طرز تهیه سالاد انار مخصوص شب یلدا طرز تهیه سالاد انار مخصوص شب یلدا
  • آموزش طرز تهیه خوراک کدو آموزش طرز تهیه خوراک کدو
  • آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی
  • آموزش طرز تهیه اسنک کدو آموزش طرز تهیه اسنک کدو
  • طرز تهیه رولت ته چین مرغ طرز تهیه رولت ته چین مرغ
  • آموزش طرز تهیه مش ماش مرغ آموزش طرز تهیه مش ماش مرغ
  • آموزش طرز تهیه برگر كدو و پنير آموزش طرز تهیه برگر كدو و پنير
  • ارسال نظر برای این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

    آمار سایت
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1514
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 174
  • بازدید امروز : 1,957
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,957
  • بازدید ماه : 1,957
  • بازدید سال : 1,957
  • بازدید کلی : 8,509,970
  • مطالب
    کدهای اختصاصی