close
چت روم
طرز تهیه لازانیای
سه شنبه 01 خرداد 1397
طرز تهیه لازانیای  مواد لازم برای ۶ نفر ۱-  نوار لازانیا:   ۴۰۰ گرم ۲- سوسیس ریز خرد شده:   ۲۰۰ گرم ۳- ژامبون ریز خرد شده:  ۱۰۰ گرم ۴- قارچ خلال شده:   ۵-۶ عدد متوسط ۵- فلفل دلمه ای ریز خرد شده:   یک عدد کوچک ۶- مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده:   روی هم ۱۰۰ گرم ۷- پیاز ریز خرد…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 5
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 3,125
  • آی پی امروز : 58
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 9,713
  • بازدید ماهانه : 100,752
  • بازدید سالانه : 596,705
  • بازدید کل : 9,462,881
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 23.20.240.193
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه لازانیای
  • تعداد بازدید : 637
  • طرز تهیه لازانیای 

    طرز تهیه لازانیای

    مواد لازم برای ۶ نفر

    ۱-  نوار لازانیا:   ۴۰۰ گرم

    ۲- سوسیس ریز خرد شده:   ۲۰۰ گرم

    ۳- ژامبون ریز خرد شده:  ۱۰۰ گرم

    ۴- قارچ خلال شده:   ۵-۶ عدد متوسط

    ۵- فلفل دلمه ای ریز خرد شده:   یک عدد کوچک

    ۶- مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده:   روی هم ۱۰۰ گرم

    ۷- پیاز ریز خرد شده:   یک عدد متوسط

    ۸- گوجه فرنگی : دو عدد میکس شده

    ۹- اورگانو ، فلفل سیاه : به مقدار لازم

    ۱۰- سس گوجه فرنگی :به مقدار لازم

    ۱۱- پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ای: به مقدار لازم

    ۱۲- سس سفید مخصوص : یک استکان

    طرز تهیه :

    در ظرف نسبتا بزرگی  تا دو سوم آب میریزیم همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع میگذاریم بجوشد .  بعد نوار های لازانیا را یکی یکی و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید  و  بعد از ۸-۱۰ دقیقه آب کش کنید .

    نکته : موقع آبکش کردن حتما کمی آب سرد روی آنها باز کنید . تا حرارت داخل نوارهای لازانیا باعث خمیر شدن آن در زمان پخت نشود .

    در ظرفی مقداری روغن بریزید بعد به ترتیب این مواد را اضافه کنید :

    پیاز ریز خرد شده، ۳-۵ دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده بعد از ۵ دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا کمی روغن به تابه اضافه کنید . بعد از تغییر رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( زیاد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه کنید . ۲-۳ دقیقه بعد گوجه فرنگی های میکس شده را به مواد بیفزاید و خوب هم بزنید. در این مرحله میتوانید کمی  فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایع لازانیا اضافه کنید . وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .

    کف و دیواره های یک ظرف ( ترجیحا ) پیرکس را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند . بعد کف ظرف را یک لایه نوار لازانیا پچینید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مایع لازانیا که اکنون کمی سرد شده است ، بپوشانید ، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید ، یک لایه کامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید ( طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره یک لایه نوار لازانیا بچینید و  همین مراحل را تکرار کنید تا نوارتان تمام شود ! یا مایع لازانیا و یا فضای ظرف !!

    در آخر هم با سس سفید مخصوص * کل سطح لازانیا یا قسمتی از آنرا بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در آخر هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید .

    طرز تهیه سس سفید مخصوص لازانیا

    مواد لازم برای این مقدار :

    ۱-  آرد سفید : ۱ قاشق غذا خوری سر پر

    ۲- کره : ۲۵ گرم

    ۳- نمک ، فلفل سیاه : به مقدار لازم

    ۴- شیر : یک لیوان

    طرز تهیه :

    ابتدا آرد را کمی تفت دهید بدون روغن و کره و قبل از اینکه رنگش شروع به تیره شدن کند ، کره را به آن بیفزائید و مدام هم بزنید تا کره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتی کره آب شد و رنگ آرد کمی برگشت ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود .

    در این مرحله شیر را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مواد ته نگیرند .

    تا زمانی مواد را روی حرارت نگه دارید که مایع شما تبدیل به یک سس غلیظ شود .

    دلیل استفاده از این سس در پخت لازانیا : جلوگیری از خشک شدن لازانیا هنگام گریل شدن ؛

    و همچنین به دلیل داشتن شیر مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت میشود .

    ظرف شما آماده قرار گرفتن داخل فر ( یا مایکرو فر )  است :

    در صورت استفاده از فر ، نیم ساعت قبل از استفاده فر را با حرارت ۲۲۰ درجه گرم کنید بعد ظرف را در طبقه وسط به مدت نیم ساعت قرار دهید .

    در صورت استفاده از ماکروفر ، پایه بلند مخصوص گریل را وسط سینی گردان قرار دهید و ظرف را روی آن بگذارید ، بهتر است از برنامه پخت ترکیبی + گریل استفاده کنید . در این صورت با قدرت ۴۵۰ و زمان ۲۰ دقیقه به نتیجه مطلوب میرسید .

    نکته : اگر از این دستور استفاده کردید یا از دستور فر، در یک استکان کوچک تا نصف آب بریزید و زیر چهارپایه گریل بگذاید تا مانع از خشک شدن لازانیا شود .

    اگر از دستور گریل خالی استفاده کردید  ۳۰-۴۰ دقیقه زمان لازم است ( بسته به نوع مایکروفر )

    در این روش از ترفند استکان آب استفاده نکنید .

    ** منظور از ظرف نسبتا بزرگی : اندازه ظرف به حدی باشد که نوار های لازانیا به راحتی و بدون نیاز به شکستن در آن جای بگیرند . تا نوار های سالم و بدون ترک خوردگی داشته باشید .

    نکته :

    سعی کنید مواد را یک دست خرد کنید تا هنگام برش زدن لازانیا به مشکل بر نخورید .

    این روش ، روش اصلی و در واقع طریقه پخت لازانیا است . شما میتوانید مواد اصلی را به دلخواه تغییر دهید . مثلا میتوانید به جای سوسیس و کالباس و گوشت چرخ کرده ، از کدو و بادمجان و سویا بدون گوشت چرخ کرده استفاده کنید ( لازانیای سبزیجات )  یا هر چیز دیگری که میل داشتید …

    راجع به سویا . برای دست یافتن به طعم بهتر سویا ، پیشنهاد میکنم از دو ساعت قبل سویا را به جای آب معمولی در شیر خیس کنید . این عمل هم باعث از بین رفتن بوی ( به نظر بعضی ها ) بد سویا میشود و هم طعم بهتری به سویا میدهد ؛ و قبل از استفاده سویا را در آبکش بریزید و اجازه دهید کاملا خشک شود .

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی