close
چت روم
طرز تهیه پلو شوشتری
سه شنبه 01 خرداد 1397
طرز تهیه پلو شوشتری مواد لازم :  برنج  یک کیلوگرم  فیله مرغ  نیم کیلوگرم  لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده  دو لیوان  شوید تازه  دو لیوان  پیاز سرخ شده  یک عدد زعفران یک قاشق چایخوری ادویه، نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه :ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید.…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 3
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 2,135
  • آی پی امروز : 41
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 8,723
  • بازدید ماهانه : 99,762
  • بازدید سالانه : 595,715
  • بازدید کل : 9,461,891
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 23.20.7.34
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه پلو شوشتری
  • تعداد بازدید : 757
  • طرز تهیه پلو شوشتری

    طرز تهیه پلو شوشتری

    مواد لازم :

     برنج  یک کیلوگرم
     فیله مرغ  نیم کیلوگرم
     لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده  دو لیوان
     شوید تازه  دو لیوان
     پیاز سرخ شده  یک عدد
    زعفران یک قاشق چایخوری
    ادویه، نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه :
    ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله‌مرغ تکه‌تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه‌ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم‌بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.

    نکته: با گوشت چرخ‌کرده قلقلی یا تکه‌های گوشت شترمرغ نیز می‌توان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه می‌‌توان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی