close
چت روم
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون
یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون آماده سازی: 3 ساعتمدت انتظار: 3 ساعتمجموعاً: 6 ساعت مواد لازم :  پیازچه خرد شده  1/2 فنجان آویشن  1 قاشق چای خوری  ران بوقلمون  1 کیلو و 800 گرم (4 ران کوچک)  سیر خرد یا له شده  2 حبه عصاره مرغ  2 عدد برگ بو 1 عدد کنگر 1 عدد آبلیمو 1 قاشق غذاخوری…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 4
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 3,970
  • آی پی امروز : 114
  • بازدید دیروز : 3,928
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید هفتگی : 36,628
  • بازدید ماهانه : 89,713
  • بازدید سالانه : 585,666
  • بازدید کل : 9,451,842
  • اطلاعات
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.158.194.80
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه ساندویچ بوقلمون
  • تعداد بازدید : 485
  • طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

    طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

    آماده سازی: 3 ساعت
    مدت انتظار: 3 ساعت
    مجموعاً: 6 ساعت


    مواد لازم :

     پیازچه خرد شده  1/2 فنجان
    آویشن  1 قاشق چای خوری
     ران بوقلمون  1 کیلو و 800 گرم (4 ران کوچک)
     سیر خرد یا له شده  2 حبه
    عصاره مرغ  2 عدد
    برگ بو 1 عدد
    کنگر 1 عدد
    آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
    نمک 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
    آب 6 فنجان
    جعفری خرد شده 1/2 فنجان
    مریم گلی 1 قاشق چای خوری


    طرز تهیه :
    بوقلمون، آب، عصاره مرغ، برگ بو و نمک رو به 6 لیتر آب اضافه میکنیم و در ظرفمون رو میذاریم و حدودا 2 ساعت یا بقدری که گوشت بوقلمون کاملا نرم شده و براحتی از استخون جدا بشه، صبر میکنیم. بعد بوقلمون رو از ظرف بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشه در عین حال آبلیمو رو به ظرفمون اضافه میکنیم در ظرف رو کنار میذاریم تا مایعمون به جوش بیاد و به اندازه 3 فنجون بشه.


    وقتی گوشت بوقلمون خنک شد، استخون رو جدا میکنیم و گوشت رو به تکه های کوچیک خرد میکنیم. بعد با آویشن، مریم گلی، سیر، پیازچه، جعفری، فلفل سبز و فلفل سیاه مخلوطش میکنیم.


    مواد مخلوط شده رو داخل قالب پخت نان یا هر قالب دلخواه دیگه میریزیم و 3 فنجون مایعمون رو به مواد اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم و میذاریم حداقل 6 ساعت تو یخچال بمونه.


    بعد از 6 ساعت ظرفمون رو از یخچال بیرون میاریم با چاقو کناره های مواد رو آروم از قالب جدا میکنیم. قالب رو 5 ثانیه توی آب گرم فرو میبریم و بعد توی ظرف مورد نظرمون برای سرو کردن برمیگردونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم.

    نکته:
    میتونیم همینطور ساده سرو کنیم یا با نان ساندویچ و کاهو و چاشنی های مورد علاقه مون بعنوان ساندویچ سرو کنیم.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی