close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی

 

موضوعات
خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب تصادفی
لینکستان

    لینک ها به این صفحه انتقال

    داده شدن

    برای تبادل لینک

    به این صفحه مراجعه کنید

    تبادل لینک

آخرین مطالب ارسالی
مطالب پربازدید
اطلاعیه

توجه                                                      توجه

 

 

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم سایت تفریحی 

این سایت دیگر بروز نخواهد شد

لطفا جهت خواندن مطالب جدید به سایت جدید ما "خنده رنده" سر بزنید با تشکر.


khandehrandeh.ir

 

 

آخرین ارسالی های انجمن تفریحی و سرگرمی
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 5 fns4565
0 4 fns4565
0 4 fns4565
0 4 fns4565
0 4 fns4565
1 2236 saber25
0 47 farzane
0 21 farzane
0 26 farzane
0 22 farzane
0 28 farzane
0 28 sharlin
0 29 sharlin
0 29 sharlin
0 31 sharlin
درباره : آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 474 ♥ تاریخ : سه شنبه 17 دي 1392 زمان : 11:36 ♥

طرز تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی

طرز تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه


مواد اولیه : برای 6 نفر

 گوشت چرخ کرده 900 گرم
 فلفل شیرین  3 قاشق غذاخوری
 آرد  2 قاشق غذاخوری
 نمک 1 قاشق چای خوری
 پودر سیر 1 قاشق چای خوری
آب 2 فنجان
لوبیا چیتی 425 گرم
چیپس ذرت 4.5 فنجان
پنیر چدار رنده شده 170 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 3/4 فنجان
پیاز قرمز خرد شده 6 قاشق غذاخوری
خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم
گشنیز (خرد شده - اختیاری) به مقدار لازم


طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شده و بپزد.
سپس فلفل، آرد، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد آب را کم کم اضافه کنید.


حال لوبیا را اضافه کنید و مواد را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید و بدون درپوش به مدت 12 تا 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر شوند. در این مدت زمان، گاه گاهی هم بزنید.


برای سرو، چیپس را بین 6 ظرف دلخواه تقسیم کنید. روی چیپس مخلوط گوشت را بریزید و بعد پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید. در صورت دلخواه با خامه ترش و گشنیز تزئین و سرو کنید.






برچسب ها : آموزش آشپزی , آموزش پخت غذا , آموزش طرز تهیه غذا , آموزش پخت انواع غذاها , آموزش طرز تهیه انواع غذا ها , آموزش آشپزی حرفه ای , آموزش غذا درست کردن , آشپزی , طرز تهیه غذا ها ایرانی , سایت آموزش اشپزی , طرز تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی , تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی , پای گوشت و لوبیا چیتی , آموزش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی , آموزش طرز تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی ,
نویسنده : adminنظر بدهید ()

مطالب مرتبط
”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 3
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 1510

  • عضو شوید

  • نام کاربری :
    رمز عبور :


    رمز عبورم را فراموش کرده ام
    آمار مطالب
    کل مطالب : 2589
    کل نظرات : 898

    سیستم عامل :
    مرورگر :
    آی پی : 54.196.182.102

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 2,957 نفر
  • باردید دیروز : 6,152 نفر
  • بازدید هفته : 2,957 نفر
  • بازدید ماه : 105,317 نفر
  • بازدید سال : 1,985,957 نفر
  • بازدید کلی : 8,799,772 نفر

آخرین کاربران
آخرین نظرات سایت
نظرسنجی
    نظر شما در مورد این سایت چیست؟





تبادل لینک هوشمند
    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی وآدرس http://www.tafrihi3.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
آرشیو
نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    بین نبودنت با رنگ ها

    دلتنگ تو که میشوم

    زندگى ام سیاه مى شود !


دوست داشتن

    هی تو کمی نزدیکتر بیا ،

    اما چیزی نگو

    بگذار فقط ،

    بگذار چشمهایمان این همه

     دوست داشتن ها را زیرنویس کنـــد

چه ساده

    تو چه ساده می روی و …

    من!

    چقدر دوستت دارم هایی 

    که بست نشسته بر گلویم!

فاصله

     از عشق مکن شکوه که جای

    گله ای نیست

    بگذار بسوزد دل من

    مسئله ای نیست

    من سوخته ام در تب ،

    آنقدر که امروز

    بین من و خورشید

    دگر فاصله ای نیست

تبلیغات متنی