close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کوفته پنیری با گردو و بیکن

 

موضوعات
خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب تصادفی
لینکستان

    لینک ها به این صفحه انتقال

    داده شدن

    برای تبادل لینک

    به این صفحه مراجعه کنید

    تبادل لینک

آخرین مطالب ارسالی
مطالب پربازدید
اطلاعیه

توجه                                                      توجه

 

 

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم سایت تفریحی 

این سایت دیگر بروز نخواهد شد

لطفا جهت خواندن مطالب جدید به سایت جدید ما "خنده رنده" سر بزنید با تشکر.


khandehrandeh.ir

 

 

آخرین ارسالی های انجمن تفریحی و سرگرمی
عنوان پاسخ بازدید توسط
1 2218 saber25
0 44 farzane
0 19 farzane
0 23 farzane
0 20 farzane
0 26 farzane
0 25 sharlin
0 25 sharlin
0 27 sharlin
0 29 sharlin
0 26 sharlin
0 25 soofiya
0 28 soofiya
0 30 soofiya
0 30 soofiya
درباره : آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها ,
بازدید : 344 ♥ تاریخ : شنبه 21 دي 1392 زمان : 10:15 ♥

طرز تهیه کوفته پنیری با گردو و بیکن

طرز تهیه کوفته پنیری با گردو و بیکن

آماده سازی : 4 ساعت


مواد لازم :

 پنیر خامه ای  250 گرم
 شیر  نصف فنجان
 پنیر چدار رنده شده، تیز شده  2 فنجان
پنیر بلوچیز خرد شده 1/4 فنجان
پیازچه ریز خرد شده  1/4 فنجان
فلفل فرنگی شیرین آبکش شده 1 قوطی کوچک
گردو خرد شده و در دو ظرف مجزا 3/4 فنجان
گوشت بیکن پخته، بدون آب، ریز خرد شده و در دو ظرف مجزا 10 برش
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری 1/4 فنجان
دانه خشخاش 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه :
1. در کاسه ی مخلوط کن پنیر خامه ای را آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید تا ترکیب و خامه ای شوند. مخلوط باید شل باشد.


2. پنیر، پیاز، فلفل شیرین، نضف گردو و نصف بیکن را اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.45 تا 60 دقیقه در یخچال خنک کنید تا آنقدر نرم شود که بتوان یک خمیر رولی با آن درست کرد.


3. مخلوط را روی یک ورقه پلاستیکی قرار دهید و آن را به شکل کوفته در بیاورید و روی آن را کاملاً بپوشانید. 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

4. باقی گردو، بیکن، جعفری و دانه خشخاش را با هم مخلوط کنید و داخل بشقاب بریزید. روی کوفته های پنیری را بردارید و در مخلوط گردو و بیکن بغلتانید تا کاملاٌ پوشش داده شود. مخلوط رویه را کمی فشار دهید تا کوفته ها به آن بچسبد. مجدداً درب ظرف را با ورقه پلاستیکی بپوشانید و تا موقعی که می خواهید میل کنید در یخچال قرار دهید.


5. کوفته پنیری را روی بشقاب سرو قرار دید و کنار بیسکویت سرو کنید.






برچسب ها : آموزش آشپزی , آموزش پخت غذا , آموزش طرز تهیه غذا , آموزش پخت انواع غذاها , آموزش طرز تهیه انواع غذا ها , آموزش آشپزی حرفه ای , آموزش غذا درست کردن , آشپزی , طرز تهیه غذا ها ایرانی , سایت آموزش اشپزی , طرز تهیه کوفته پنیری با گردو و بیکن , کوفته پنیری با گردو و بیکن , تهیه کوفته پنیری با گردو و بیکن , آموزش طرز تهیه کوفته پنیری با گردو و بیکن ,
نویسنده : adminنظر بدهید ()

مطالب مرتبط
”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

آمار سایت
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 2
  • اعضای آنلاین : 0
  • تعداد اعضا : 1509

  • عضو شوید

  • نام کاربری :
    رمز عبور :


    رمز عبورم را فراموش کرده ام
    آمار مطالب
    کل مطالب : 2589
    کل نظرات : 898

    سیستم عامل :
    مرورگر :
    آی پی : 54.82.81.154

  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1,823 نفر
  • باردید دیروز : 7,221 نفر
  • بازدید هفته : 9,044 نفر
  • بازدید ماه : 58,984 نفر
  • بازدید سال : 1,939,624 نفر
  • بازدید کلی : 8,753,439 نفر

آخرین کاربران
آخرین نظرات سایت
نظرسنجی
    نظر شما در مورد این سایت چیست؟





تبادل لینک هوشمند
    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی وآدرس http://www.tafrihi3.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
آرشیو
نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    نمى دانم چه رابطه ایست ؟

    بین نبودنت با رنگ ها

    دلتنگ تو که میشوم

    زندگى ام سیاه مى شود !


دوست داشتن

    هی تو کمی نزدیکتر بیا ،

    اما چیزی نگو

    بگذار فقط ،

    بگذار چشمهایمان این همه

     دوست داشتن ها را زیرنویس کنـــد

چه ساده

    تو چه ساده می روی و …

    من!

    چقدر دوستت دارم هایی 

    که بست نشسته بر گلویم!

فاصله

     از عشق مکن شکوه که جای

    گله ای نیست

    بگذار بسوزد دل من

    مسئله ای نیست

    من سوخته ام در تب ،

    آنقدر که امروز

    بین من و خورشید

    دگر فاصله ای نیست

تبلیغات متنی