close
چت روم
طرز تهیه جوجه کباب
یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
طرز تهیه جوجه کباب در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.   مواد لازم برای 4 نفر :  فیله سینه مرغ                       4 عدد  آب پرتقال…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 2
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 2,650
  • آی پی امروز : 85
  • بازدید دیروز : 3,928
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید هفتگی : 35,308
  • بازدید ماهانه : 88,393
  • بازدید سالانه : 584,346
  • بازدید کل : 9,450,522
  • اطلاعات
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.167.216.239
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه جوجه کباب
  • تعداد بازدید : 390
  • طرز تهیه جوجه کباب

    طرز تهیه جوجه کباب

    در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد.

    در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.

     

    مواد لازم برای 4 نفر :

     فیله سینه مرغ                       4 عدد

     آب پرتقال و رنده پوست آن نصف یک عدد

     نصف یک عدد                  آب لیمو ترش و رنده پوست آن

     روغن زیتون                        2 قاشق غذاخوری

     نعناع تازه خرد شده              2 قاشق غذاخوری

    زیره                                  4/1 قاشق چایخوری

    نمک و فلفل                        به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    مرحله 1 - فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.

    مرحله 2 - مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و

    به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.

    مرحله 3 - تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد

    نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی