طرز تهیه جوجه کباب

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه جوجه کباب,آموزش طرز تهیه جوجه کباب,تهیه جوجه کباب,جوجه کباب,آموزش درست کردن جوجه کباب,

طرز تهیه جوجه کباب در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.   مواد ل

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد.

در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 فیله سینه مرغ                       4 عدد

 آب پرتقال و رنده پوست آن نصف یک عدد

 نصف یک عدد                  آب لیمو ترش و رنده پوست آن

 روغن زیتون                        2 قاشق غذاخوری

 نعناع تازه خرد شده              2 قاشق غذاخوری

زیره                                  4/1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل                        به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

مرحله 1 - فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.

مرحله 2 - مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و

به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.

مرحله 3 - تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد

نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد