close
چت روم
آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز
یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز زمان تهیه: 20 دقیقه   زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت زمان پخت: 30 دقیقه   مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد 6 نفر:    آب پرتقالیک پیمانه  شیره افرا3 قاشق غذاخوری    پودر خردل1.5 قاشق غذاخوری   زنجبیل تازه رنده شدهیک…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 5
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 4,813
  • آی پی امروز : 122
  • بازدید دیروز : 3,928
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید هفتگی : 37,471
  • بازدید ماهانه : 90,556
  • بازدید سالانه : 586,509
  • بازدید کل : 9,452,685
  • اطلاعات
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 54.80.82.9
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز
  • تعداد بازدید : 262
  • آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

    آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

    زمان تهیه: 20 دقیقه

     

    زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت

    زمان پخت: 30 دقیقه

     

    مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد 6 نفر:

     

     آب پرتقالیک پیمانه 

    شیره افرا3 قاشق غذاخوری 

      پودر خردل1.5 قاشق غذاخوری

      زنجبیل تازه رنده شدهیک قاشق غذاخوری

     کدوحلوایی خرد شده600 گرم 

    روغن به میزان لازم

    نمک نصف قاشق چایخوری

    فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری

    روغن زیتون1/3 پیمانه

    کاهو یا کلم6 پیمانه

    کاسنی قرمز کوچک یک عدد

    پسته نصف پیمانه

    بز خرد شده85 گرم پنیر

     

    طرز تهیه سالاد کدوحلوایی:

    1.  برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

     

    2. برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

     

    3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

     

    4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

     

    5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

     

    6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.

     

     

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی