آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

اموزش انواع غذاها,آموزش انواع سالاد,طرز تهیه انواع سالاد,اموزش طرز تهیه انواع سالاد,آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز,طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز,آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی,طرز تهیه سالاد کدوحلوایی,

آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز زمان تهیه: 20 دقیقه   زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت زمان پخت: 30 دقیقه   مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد 6 نفر:   &nbs

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

آموزش طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

زمان تهیه: 20 دقیقه

 

زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت

زمان پخت: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد 6 نفر:

 

 آب پرتقالیک پیمانه 

شیره افرا3 قاشق غذاخوری 

  پودر خردل1.5 قاشق غذاخوری

  زنجبیل تازه رنده شدهیک قاشق غذاخوری

 کدوحلوایی خرد شده600 گرم 

روغن به میزان لازم

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری

روغن زیتون1/3 پیمانه

کاهو یا کلم6 پیمانه

کاسنی قرمز کوچک یک عدد

پسته نصف پیمانه

بز خرد شده85 گرم پنیر

 

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی:

1.  برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

 

2. برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

 

3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

 

4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

 

5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

 

6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد