طرز تهیه مرغ ذغالی

آموزش آشپزی,اموزش اشپزی,آموزش انواع غذاها,اموزش انواع غذاها,آموزش طرز تهیه انواع غذا,طرز تهیه انواع غذا,آموزش پخت غذا ها,پخت انواع غذا,سایت آموزش آَشپزی,آموزش آشپزی حرفه ای,طرز تهیه مرغ ذغالی,آموزش طرز تهیه مرغ ذغالی,تهیه مرغ ذغالی,آموزش تهیه مرغ ذغالی,مرغ ذغالی,طرز مرغ ذغالی,

طرز تهیه مرغ ذغالی مواد لازم : گوشت سينه‌مرغ نيم كيلو  گشنيز و نعنا  200 گرم  مايونز  50 گرم (دو قاشق غذاخوري)  ماست  50 گرم (دو قاشق

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه مرغ ذغالی

طرز تهیه مرغ ذغالی

طرز تهیه مرغ ذغالی

مواد لازم :

گوشت سينه‌مرغ نيم كيلو
 گشنيز و نعنا  200 گرم
 مايونز  50 گرم (دو قاشق غذاخوري)
 ماست  50 گرم (دو قاشق غذاخوري)
روغن مايع دو قاشق سوپخوري
سير يك حبه بزرگ
سركه دو قاشق غذاخوري
فلفل سبز تند يك تا دو عدد
ذغال يك تكه


طرز تهیه :
روغن را داغ كرده، فلفل و سير ريز شده را در آن كمي تفت مي‌دهيم، مرغ را به تكه‌هاي مربع شكل خرد كرده و در روغن ريخته، همراه موادمان تفت مي‌دهيم. در ظرفي ماست، سركه، مايونز، گشنيز و نعناي ساطوري شده را مخلوط كرده، در اين هنگام روي حرارت متوسط، مرغ را سرخ مي‌كنيم تا روغن بياندازد.

 

روي مرغ نمك مي‌پاشيم سس آماده شده را روي آن ريخته، مخلوط مي‌كنيم. سپس تكه ذغالي را روي حرارت سرخ مي‌كنيم،

 

يك تكه فويل را به صورت كاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، يك قاشق روغن‌مايع در آن ريخته و ذغال سرخ شده را در وسط فويل قرار داده، در ظرف را مي‌گذاريم، حرارت را خاموش مي‌كنيم بعد از سه تا چهار دقيقه، مرغ ما بوي ذغال را به خود گرفته و مي‌توانيم در ظرف را برداريم.اين غذا را مي‌توان با نان يا برنج سرو كرد.

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد