موضوعات
- پیامک ها
- اس ام اس عاشقانه
- اس ام اس سرکاری
- اس ام اس خنده دار
- اس ام اس فلسفی
- اس ام اس دلتنگی
- اس ام اس تنهایی
- اس ام اس دوستت دارم
- اس ام اس شب بخیر
- اس ام اس غمگین
- اس ام اس جوک
- اس ام اس تیکه دار
- اس ام اس بوسه
- اس ام اس به سلامتی
- اس ام اس مناسبتی
- اس ام اس رمانتیک
- اس ام اس تولد
- اس ام اس په نه په
- اس ام اس فانتزی
- اس ام اس دلشکسته
- اس ام اس جدایی
- اس ام اس بی وفایی
- اس ام اس ولنتاین
- اس ام اس مورد داشتیم
- اس ام اس سنگین
- اس ام اس فراموشی
- تصاویر
- داستان
- آموزش ها
- کامپیوتر و اینترنت و موبایل
- تفریح و سرگرمی
- عکس بازیگران
- کد پیشواز
- آشپزی و تغذیه
- کارت پستال
- ابزارهای وبلاگ
- زناشویی
- آرایش و زیبایی
- کد موزیک آنلاین برای وبلاگ ها
- امین رستمی
- علیرضا روزگار
- مرتضی پاشایی
- محسن یگانه
- رضا شیری
- مجید یحیایی
- پویا بیاتی
- علی عبدالمالکی
- علی زیبایی (تکتا)
- حامد شمس
- مهدی احمدوند
- علیرضا طالیسچی
- سامان جلیلی
- ندیم
- ایمان غلامی
- محمد علیزاده
- رامین بی باک
- مجید خراطها
- حمید عسکری
- محمد اصفهانی
- مازیار فلاحی
- کامران مولایی
- بنیامین بهادری
- علی لهراسبی
- امید جهان
- حسین توکلی
- فرزاد فرزین
- مسعود سعیدی
- علیرضا قمیشی
- احسان خواجه امیری
- سیروان خسروی
- یوسف زمانی
- خواننده های مختلف
- مطالب عاشقانه
- فیلم و سریال
امکانات جانبی
جدید ترین مطالب
طرز تهیه مربای بالنگ
- دسته :آشپزی و تغذیه,انواع مربا و ترشیجات,
- دیدکاه : (1)
طرز تهیه مربای بالنگ
مواد لازم:
بالینگ | 2 عدد |
شکر | هم وزن بالنگ |
گلاب | یک چهارم لیوان |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
طرز تهیه :
بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید .برای جدا کردن پوست ،از كارد ميوه خوري تيز استفاده كنيد و يك لايه نازك از روي پوست بالنگ برداريد اگر مقداری از پوست باقي ماند اشكالي ندارد چون باعث عطر بيشتر مربا ميگردد ، اما اگر اين مقدار زياد باشد موجب تلخ شدن مربا ميگردد.
بعد از اينكه پوست را جدا كرديد بالنگ را از وسط به دو نيم كنيد و بخش داخلي (مغز) را در آوريد و آب یکی از بالنگ ها را گرفته و صاف کنید که بعداْ به مربا اضافه شود و بخش سفيد رنگ پوست كه شبيه پنبه است را براي مربا جدا كنيد توسط قيچي يا كارد به قطعات تقريباً ۱ در ۲ سانتي متر ببريد .سعي كنيد قطعات كوچك نباشد .بعد آنرا وزن كنيد تا وزن شكر به دست آید .
بالنگ را به مدت۱۲ ساعت در آب بخیسانید در اين مدت مقداري آب جذب ميكند .
شكر را با دو ليوان آب بجوشانيد تا براي مربا آماده باشد .
بعد از ۱۲ ساعت بالنگ ها را از آب خارج كنيد و با دست فشار دهيد تا آب آن گرفته شود سپس در ظرفي آب بريزيد و بالنگ ها را بجوشانيد . دو بار اينكار را تكرا كنيد تا تلخي مربا گرفته شود دقت داشته باشيد كه زياد نجوشد هر بار ۱۰ دقيقه كافيست هر چه ميزان آب هنگام جوشيدن بشتر باشد تلخي آن زودتر گرفته ميشود .پس از اين مرحله بالنگ را روي صافي بريزيد و چند بار آب سرد رويش بريزيد بعد با دست فشار داده و آبش را بگيريد و در شهد بيندازيد آب صاف شده بالنگ را به جاي آبليمو اضافه كنيد ( از شكرك زدن شهد غليظ جلوگيري ميكند ) شعله را روشن كنيد و صبر كنيد تا بالنگ كاملاً بپزد و شهد کمی برایش باقی مانده و شيشه اي شود در آخر گلاب و زعفران اضافه كنيد و صبر كنيد دو سه جوش بزند و شعله را خاموش كنيد .
- تاریخ ارسال : شنبه 19 بهمن 1392 ساعت: 15:10
- بازید : 1519
- طرز تهیه خوراک نخود
- آموزش طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی
- آموزش طرز تهیه میگو پلو
- آموزش طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید
- طرز تهیه فلافل نخود و هویج
- آموزش طرز تهیه املت سبزیجات
- طرز تهیه خوراک گوشت قالبی
- طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی
- آموزش طرز تهیه کلم پلو با کلم بنفش و هویج
- آموزش طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا
مطالب پربازدید
- کد آهنگ پیشواز همراه اول مهدی احمدوند
- عکس های عاشقانه متحرک دختر و پسر
- عکس های عاشقانه فانتزی متحرک دختر و پسر
- عکس های عاشقانه کارتونی احساسی دختر و پسر
- عکس های عاشقانه غمگین و گریه دار از دختر
- عکس های عاشقانه زیبا و احساسی از تنهایی دختران
- عکس های زیبا از طبیعت
- تصاویر عاشقانه از دختر و پسر در حال گریه کردن
- عکس های عاشقانه از دختران تنها و غمگین
- عکس های عاشقانه دو نفره
مطالب تصادفی
عضويت سريع