طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ,ته چین آلو و اسفناج با مرغ,اموزش طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ,تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ,

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ مواد لازم برای طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ (برای 3 نفر):  برنج ۲ پیمانه  مرغ ۲۵۰ گرم  اسفناج نیم کیلو  آلو بدون هسته یا برگه قیسی

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

مواد لازم برای طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ (برای 3 نفر):

 برنج ۲ پیمانه

 مرغ ۲۵۰ گرم

 اسفناج نیم کیلو

 آلو بدون هسته یا برگه قیسی ۱ لیوان

 پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری

زعفران دم کردهبه میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

زرده تخم مرغ۳ عدد

ماست سفت۲ قاشق غذاخوری

پیاز۱ عدد

روغن زیتون۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

روغن حیوانیدر صورت تمایل

 

مراحل طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ:

 

ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید .

 

ـ اسفناج پاک کرده و شسته  شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید .

 

ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید .

 

ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن  شود  چون بعضی از برگه ها  در سطح شان شن ریزه  وجود دارد .

 

ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد  زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی  و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط  کنید.

 

ـ کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و  در آخر یک لایه دیگر از برنج  و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت  الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید  با نگاه کردن به حاشیه برنج  در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد