طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید,سرخ کردن ماهی شب عید,اموزش طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید,

طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید این دو روش ساده در سرخ کردن ماهی شب عید طعم زیادی به ماهی اضافه میکند .   مواد لازم: آرد یک پیمانه پاپریکا  و زردچوبه از هر کدام نصف چایخوری  پودر

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید

طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید

طرز تهیه سرخ کردن ماهی شب عید

این دو روش ساده در سرخ کردن ماهی شب عید طعم زیادی به ماهی اضافه میکند .

 

مواد لازم:

آرد یک پیمانه

پاپریکا  و زردچوبه از هر کدام نصف چایخوری

 پودر سیر نصف قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

بعداز شستن فطعات ماهی انها را با دستمال خشک کنید(pat dry).مواد لازم را با هم ترکیب کرده کناربگذارید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید هر فطعه ماهی را در ترکیب ارد زده و در حالی که  یک گوشه ان راگرفته اید یکی دو ضربه به ان بزنید تا ارد اضافی بریزد و بلافاصله در روغن قرار دهید،ماهیها را یکباره از قبل اردی نکنید چون حالت خمیری پیدا میکند. به این ترتیب تمام قطعات ماهی را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

 

روش دوم :

در حدود یک قاشق چایخوری  زعفران را در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل کرده و به نصف لیوان آبلیمو اضافه کنید و اگر پودر سیر و پاپریکا در دسترس ندارید ماهی را فقط در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده و در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از ماهیتابه در حالی که هنوز داغ است با قاشق کمی از ترکیب آبلیمو و زعفران را روی آن بدهید ماهی طعم و رنگ دلپذیری پیدا خواهد کرد.

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد