طرز تهیه دسر خرما

آموزش شیرینی پزِی,اموزش شیرینی پزی,شیرینی پزی,پخت انواع شیرینی,طرز تهیه شرینی,طرز تهیه انواع شیرینی,طرز تهیه دسر خرما,اموزش طرز تهیه دسر خرما,دسر خرما,اموزش تهیه دسر خرما,

طرز تهیه دسر خرما مواد لازم :  بسکوئیت نرم شده۲ و ۳/ ۱ لیوان  شیر عسل ۴/ ۳ لیوان  خرما بدون هسته ۱ و ۲/ ۱ لیوان  مغز گردو نرم شده ۲/ ۱ لیوان کره۲۰۰ گرم  شکلات مایعمقد

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه دسر خرما

طرز تهیه دسر خرما

طرز تهیه دسر خرما

مواد لازم :

 بسکوئیت نرم شده۲ و ۳/ ۱ لیوان

 شیر عسل ۴/ ۳ لیوان

 خرما بدون هسته ۱ و ۲/ ۱ لیوان

 مغز گردو نرم شده ۲/ ۱ لیوان

کره۲۰۰ گرم

 شکلات مایعمقداری برای تزئین

 

طرز تهیه :

1 - خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.

2 - مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.

 

3 - مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.

4 - بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.

 

5 - مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.

6 - ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن

را با قاشق صاف کنید.

 

7 - روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

8 - ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد