طرز تهیه قیمه نثار

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه قیمه نثار,تهیه قیمه نثار,اموزش طرز تهیه قیمه نثار,طرز تهیه قیمه,

طرز تهیه قیمه نثار  مواد لازم : گوشت  قیمه شده ۲۰۰ گرم  خلال بادام یک سوم لیوان  زرشک یک سوم لیوان  برنج ۲ پیمانه پلو پز  خلال پسته ۳ ق

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار 

طرز تهیه قیمه نثار

مواد لازم :

گوشت  قیمه شده ۲۰۰ گرم

 خلال بادام یک سوم لیوان

 زرشک یک سوم لیوان

 برنج ۲ پیمانه پلو پز

 خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری

 زعفران دم کرده به میزان لازم

 گلاب ۲ قاشق غذا خوری

 پیاز درشت ۱ عدد

 نمک و زرچوبه و فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری

شکر۱ قاشق غذا خوری

عرق دارچین یا هل۲ الی ۳ قاشق غذا خوری

روغن حیوان در صورت لازمبه میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

 

پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت  را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.

 

خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود .

 

زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .

 

برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه  چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .

 

برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد