طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ),اموزش طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ),تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ),پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ),

طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )   مواد لازم : برای 4 نفر  پودر زیرهنصف ق. چ  پودر تخم گشنیز نصف ق. چ  سیر ساطوری 2 حبه  پاپریکا یک  ق. چ  پودر آویشن

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 پودر زیرهنصف ق. چ

 پودر تخم گشنیز نصف ق. چ

 سیر ساطوری 2 حبه

 پاپریکا یک  ق. چ

 پودر آویشن نصف  ق. چ

 آبلیمو2 قاشق غذاخوری

 روغن زیتون2 قاشق غذاخوری

 سینه مرغ 500 گرم

 نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های  2سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

 

سیخ‌های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

 

می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.

 

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد