طرز تهیه مرغ شکم پر

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه مرغ شکم پر,اموزش طرز تهیه مرغ شکم پر,اموزش تهیه مرغ شکم پر,مرغ شکم پر,

طرز تهیه مرغ شکم پر مواد لازم برای 8-6 نفر :  مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )  سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون ) مغز گردوی چرخ شده یک فنجان  آلو و قیسی خرد

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

مواد لازم برای 8-6 نفر :

 مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )

 سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )

مغز گردوی چرخ شده یک فنجان

 آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان

 پیاز سرخ شده2 قاشق سوپخوری

 زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

 زرشک 2 قاشق سوپخوری

 شکر یک قاشق سوپخوری

 آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 مرغ  را با آب لیمو  یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

 

مخلوط را در شکم مرغ  جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ  را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ  را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ  پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد