طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان

آموزش شیرینی پزی,شرینی پزی,طرز تهیه انواع شیرینیجات,تهیه شیرینی,آموزش پخت شیرینی,شرینی,اموزش کیک پزی,طرز تهیه انواع کیک,طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان,اموزش طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان,کیک خرما مخصوص ماه رمضان,

طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان  تعداد: 8 نفر زمان تهیه: 25 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه خوراک: خاورمیانه   مواد لازم :  شیر شیرین و غلیظ یک لیتر  خرمای خشک خرد شده1.5 پیما

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان 

طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان

تعداد: 8 نفر

زمان تهیه: 25 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

خوراک: خاورمیانه

 

مواد لازم :

 شیر شیرین و غلیظ یک لیتر

 خرمای خشک خرد شده1.5 پیمانه

آب یک پیمانه

جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری

 کره خرد شده نصف پیمانه

 شکر 1/3 پیمانه

 تخم مرغدو عدد

 آرد سفید 1 و ¼ پیمانه

 پودر وانیل دو قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

1. در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

 

2. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

 

3. آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.

 

4. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد