آموزش طرز تهیه لواشک انار و به

آموزش آشپزی,اموزش اشپزی,آموزش تهیه انواع غذا,طرز تهیه انواع غذا,سایت اموزش اشپزی,آموزش طرز تهیه لواشک انار و به,طرز تهیه لواشک انار و به,طرز تهیه انواع لواشک,طرز تهیه لواشک انار,

طرز تهیه لواشک انار و به

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

آموزش طرز تهیه لواشک انار و به

آموزش طرز تهیه لواشک انار و به

آموزش طرز تهیه لواشک انار و به

مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

دانه انار یا آب انار     2 لیوان

به بزرگ       1 عدد

آبلیمو3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه لواشک انار و به:

دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

 

به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).

 

پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

 

سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).

 

 

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد