close
چت روم
طرز تهیه فلافل نخود و هویج
سه شنبه 01 خرداد 1397
اموزش طرز تهیه فلافل
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 6
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 4,680
  • آی پی امروز : 111
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 11,268
  • بازدید ماهانه : 102,307
  • بازدید سالانه : 598,260
  • بازدید کل : 9,464,436
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 54.81.232.54
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه فلافل نخود و هویج
  • تعداد بازدید : 217
  • طرز تهیه فلافل نخود و هویج

    طرز تهیه فلافل نخود و هویج

    طعمی جدید و خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل ، هویج فلافل را خیلی خوش طعم و تردتر می کند این نوع را هم امتحان کنید.

     

    آماده سازی : 15 دقیقه  

    پخت : 20 دقیقه  

     

    مواد لازم جهت تهیه فلافل نخود و هویج برای 5 نفر :

    نخود خام 200 گرم

    هویج متوسط1 عدد

     پیاز کوچک 1 عدد

    سیر 3-4 حبه

    انبه پودر شده1 قاشق غذا خوری

    زیره سیاه1/2 قاشق چای خوری

    فلفل سیاه1/2 قاشق چای خوری

    زردچوبه1 قاشق چای خوری

    جوش شیرین1 قاشق چای خوری

    نمکبه میزان لازم

     

    طرز تهیه فلافل نخود و هویج :

    نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید.

     

    سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید).

     

    سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.

     

     

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی