طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی )

آموزش پخت انواع غذا,آموزش طرز تهیه انواع غذا,پخت غذا,آموزش غذا,غذا,آموزش پخت غذا های مکزیکی,غذا های مکزیکی,طرز تهیه غذا های مکزیکی,طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی ),طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل,آموزش طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل,آموزش طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی ),تهیه کسادیا مرغ و فلفل,آموزش پخت انواع غذا های مکزیکی,آموزش,پخت,طرز تهیه,مکزیکی,

طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی ) تعداد: 12 نفرزمان آماده سازی: 20 دقیقهزمان پخت: 20 دقیقهمواد لازم :  سینه مرغ بدون پوست و استخوان  نیم کیلو &n

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی )

طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی )

طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل

تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم :

 سینه مرغ بدون پوست و استخوان  نیم کیلو
 فلفل سبز  2 عدد
 فلفل قرمز چیلی  1 عدد
 پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید)  1.5 پیمانه
 تورتیلا  6 عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) نیم پیمانه
پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) سه قاشق غذاخوری
گشنیز یا ریحان تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری


طرز پخت :
1. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
2. تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
3. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
4. مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد.
5. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.
 

  


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد