طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی,تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی,آموزش تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی,آموزش پختن غذا,آموزش پخت انواع غذا ها,آموزش پختن انواع غذاها,طرز تهیه انواع غذاها,غذاهای مجلسی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی جدید,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذای مجلسی,

طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی آماده سازی: 5 دقیقهمدت انتظار: 15 دقیقهمجموعاً: 20 دقیقهمواد لازمساندویج مرغ بریان با پنیر و گ

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی

ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی


آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

مواد لازمساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی : برای 8 نفر

کاهو  به مقدار لازم
 نمک  به مقدار لازم
گوجه فرنگی ورقه شده  4 عدد
 نان فرانسوی  8 عدد (از وسط نصف شده)
پیاز قرمز خرد شده 2 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
رزماری خرد شده 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سرکه 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 8 عدد
فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی:
مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.
کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت 10 دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید.

 


قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید.تا ساندوچ مرغ شما آماده شود


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد