بستنی انار (مخصوص شب یلدا)

آموزش آشپزی,اموزش پخت غذا,آموزش پختن غذا,آموزش پخت انواع غذا ها,آموزش پختن انواع غذاها,طرز تهیه انواع غذاها,غذاهای مجلسی,آموزش آشپزی جدید,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذای مجلسی,دسر ویژه شب یلدا,دسر شب یلدا,طرز تهیه دسر ویژه شب یلدا,طرز تهیه دسر شب یلدا,بستنی انار (مخصوص شب یلدا),طرز تهیه بستنی انار (مخصوص شب یلدا),طرز تهیه بستنی انار,بستنی انار شب یلدا,

بستنی انار (مخصوص شب یلدا) مواد لازم برای ۸ نفر:  انار بزرگ  ۲ عدد  لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد  شکر  یک و نیم پیمانه  خامه غلیظ ۲ پیمانه

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

بستنی انار (مخصوص شب یلدا)

بستنی انار (مخصوص شب یلدا)

بستنی انار (مخصوص شب یلدا)

مواد لازم برای ۸ نفر:

 انار بزرگ  ۲ عدد
 لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
 شکر  یک و نیم پیمانه
 خامه غلیظ ۲ پیمانه


طرز تهیه بستنی انار :
 با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
 مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.

 به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
 به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.

 مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
 بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد