خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها

آموزش آشپزی,اموزش پخت غذا,آموزش پختن غذا,آموزش پخت انواع غذا ها,آموزش پختن انواع غذاها,طرز تهیه انواع غذاها,غذاهای مجلسی,آموزش آشپزی جدید,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذای مجلسی,مخصوص شام شب یلدا,شام شب یلدا,خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها,

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها   مواد لازم:  مرغ ۱ عدد  پیاز درشت  ۱ عدد دانه انار تازه ۲ پیمانه  رب گوجه فرنگی (اختیاری) &nb

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها

 

مواد لازم:

 مرغ ۱ عدد
 پیاز درشت  ۱ عدد
دانه انار تازه ۲ پیمانه
 رب گوجه فرنگی (اختیاری)  1 قاشق غذاخوری
 نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن  به مقدار لازم


طرز تهیه :
مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.
پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.


دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.
در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.
در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.


توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.
خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد.
در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد