طرز تهیه بوقلمون برگر یونانی

آموزش آشپزی,آموزش پخت غذا,آموزش طرز تهیه غذا,آموزش پخت انواع غذاها,آموزش طرز تهیه انواع غذا ها,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش غذا درست کردن,آشپزی,طرز تهیه غذا ها ایرانی,سایت آموزش اشپزی,آموزش های آشپزی,طرز تهیه بوقلمون برگر یونانی,تهیه بوقلمون برگر یونانی,بوقلمون برگر یونانی,طرز بوقلمون برگر یونانی,آموزش طرز تهیه بوقلمون برگر یونانی,آموزش تهیه بوقلمون برگر یونانی,

طرز تهیه بوقلمون برگر یونانی آماده سازی: 15 دقیقهمدت انتظار: 15 دقیقهمجموعاً: 30 دقیقه مواد لازم : برای 4 نفر  ماست کم چرب  نصف فنجان  پیاز قرمز (خرد ش

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه بوقلمون برگر یونانی

طرز تهیه بوقلمون برگر یونانی

طرز تهیه بوقلمون برگر یونانی

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه


مواد لازم : برای 4 نفر

 ماست کم چرب  نصف فنجان
 پیاز قرمز (خرد شده)  1/4 فنجان
 خیار (خرد شده)  1/4 فنجان
گوشت بوقلمون (چرخ کرده)  450 گرم
ماست (کم چربی)  نصف فنجان
برگ پونه کوهی (خشک شده) 1 قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
نان همبرگر 4 عدد


طرز تهیه :
1. کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.


2. در یک کاسه ی متوسط باقی مواد به جز نان را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به شکل 4 قرص به ضخامت 1 سانتی متر و قطر 10 سانتی متر در بیاورید.


3. قرص ها را روی کباب پز با شعله ی متوسط قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 8 تا 10 دقیقه تا موقعی که دمای داخل قرص ها به 165 درجه ی فارنهایت (73 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. برگر ها را با سس داخل نان سرو کنید.


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد