طرز تهیه خوراک گوشت و جو

آموزش آشپزی,آموزش پخت غذا,آموزش طرز تهیه غذا,آموزش پخت انواع غذاها,آموزش طرز تهیه انواع غذا ها,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش غذا درست کردن,آشپزی,طرز تهیه غذا ها ایرانی,سایت آموزش اشپزی,آموزش های آشپزی,طرز تهیه خوراک گوشت و جو,تهیه خوراک گوشت و جو,آموزش طرز تهیه خوراک گوشت و جو,طرز خوراک گوشت و جو,آموزش خوراک گوشت و جو,خوراک گوشت و جو,خوراک گوشت,

طرز تهیه خوراک گوشت و جو آماده سازی: 15 دقیقهمدت انتظار: 1 ساعتمجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه   مواد لازم : برای 6 نفر  گوشت گوساله (چرخ کرده)  450 گرم &n

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه خوراک گوشت و جو

طرز تهیه خوراک گوشت و جو

طرز تهیه خوراک گوشت و جو

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

 

مواد لازم : برای 6 نفر

 گوشت گوساله (چرخ کرده)  450 گرم
 پیاز (خرد شده)  1 عدد متوسط
 آب گوشت  2 فنجان
 جو (خام)  2/3 فنجان
 پونه کوهی  2 قاشق چایخوری تازه (یا نصف قاشق چایخوری خشک کرده)
نمک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل 1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی 450 گرم
سبزیجات 2 فنجان
بلوط شناور 200 گرم


طرز تهیه :
1. فر را با 350 درجه ی فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن اسپری کنید. گوشت و پیاز را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط به مدت 7 تا 8 دقیقه تا گوشت قهوه ای و خشک شود بپزید و گاهی هم بزنید.


2. در یک ظرف شیشه ای نشکن مخلوط گوشت را با سایر مواد به جز سبزیجات ترکیب کنید. گوجه فرنگی ها را تکه کنید.


3. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. 30 تا 40 دقیقه ی دیگر بپزید تا جو نرم شود.


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد