طرز تهیه قیمه

آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,پخت غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش پختن انواع غذا ها,آموزش حرفه ای آشپزی,آموزش درست کردن غذا,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی انواع غذا ها,اموزش اشپزی انواع غذاها,طرز تهیه قیمه,آموزش طرز تهیه قیمه,تهیه قیمه,قیمه,

طرز تهیه قیمه مواد لازم :  نخود فرنگی پخته 500 گرم  پنیر محلی خرد شده  150 گرم گوجه فرنگی خرد شده  100 گرم   گشنیز خرد شده نصف پیمانه پودر

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه قیمه

طرز تهیه قیمه

طرز تهیه قیمه

مواد لازم :

 نخود فرنگی پخته 500 گرم
 پنیر محلی خرد شده  150 گرم
گوجه فرنگی خرد شده  100 گرم
  گشنیز خرد شده نصف پیمانه
پودر زیره و تخم گشنیز  نصف قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز کمتر از یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی


موادی که باید با هم آسیاب شوند

 پیاز متوسط خرد شده  یک عدد
 زنجبیل  یک تکه یا یک قاشق پودر شده
 سیر  سه حبه


طرز تهیه :
روغن را در ظرفی حرارت داده ، به آن پنیر خرد شده بیفزایید و سرخ کنید تا طلایی شود . 
موادی را که با هم آسیاب کرده اید به آن بیفزایید و سپس یک پیمانه آب افزوده و پنج دقیقه به هم بزنید .


تمام مخلفات دیگر به اضافه نمک و نخود فرنگی را نیز بیافزایید. سپس یک پیمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید، برگ های گشنیز را روی آن پاشیده و به صورت داغ سرو کنید.


نکات تغذیه ای :
این غذا حاوی گوشت و محصولات گوشتی نیست و در عین حال محتوی نخود سبز و گوجه فرنگی، پیاز و سیر است ، از این رو غذایی مفید برای افراد مبتلا به عوارض قلب وعروق وهمچنین غذایی مناسب است برای افرادی که رژیم لاغری را رعایت می کنند .هر پرس این غذا (در صورتی که میزان های ذکر شده برای چهار نفر مساوی رعایت شود) محتوی 200 کالری است . پس یک غذای بسیار کم کالری است و مصرف آن با 10 قاشق برنج یک وعده غذایی مناسب برای افراد تحت رژیم است .

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد