طرز تهیه پاته مرغ و قارچ

آموزش آشپزی,آموزش پخت غذا,آموزش طرز تهیه غذا,آموزش پخت انواع غذاها,آموزش طرز تهیه انواع غذا ها,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش غذا درست کردن,آشپزی,طرز تهیه غذا ها ایرانی,سایت آموزش اشپزی,آموزش های آشپزی,طرز تهیه پاته مرغ و قارچ,تهیه پاته مرغ و قارچ,پاته مرغ و قارچ,آموزش طرز تهیه پاته مرغ و قارچ,آموزش تهیه پاته مرغ و قارچ,

طرز تهیه پاته مرغ و قارچ مواد لازم:  آرد سفید گندم  ۲۵۰ گرم  زرده تخم‌مرغ  یک عدد  کره  ۸۰ گرم  نمک  یک قاشق چایخوری &n

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه پاته مرغ و قارچ

طرز تهیه پاته مرغ و قارچ

طرز تهیه پاته مرغ و قارچ

مواد لازم:

 آرد سفید گندم  ۲۵۰ گرم
 زرده تخم‌مرغ  یک عدد
 کره  ۸۰ گرم
 نمک  یک قاشق چایخوری
 روغن زیتون  دو قاشق سوپخوری
آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه)


مواد لازم برای داخل پاته :

 سینه مرغ خرد شده  (یک سینه کامل)
 هویج پخته و خرد شده  دو عدد بزرگ
 قارچ سرخ شده و نخود سبز  نصف پیمانه
 پیاز بزرگ خرد شده  یک عدد
 کره یا روغن  ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


مواد لازم برای تهیه سس پاته :

 کره  چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم)
 آب مرغ  یک پیمانه
 آرد سفید گندم  دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم)
 شیر  1 پیمانه
 نمک و فلفل  به مقدارلازم


طرز تهیه :
در یک تابه تفلون  پیاز را با کره تفت دهید تا نرم شود. سپس سینه مرغ را اضافه کنید و بعد  هویج را بیافرایید و تفت دهید. بعد قارچ و نخود سبز را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد سس را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود. این مخلوط را در ظرف نشکن یا سفال بریزید. خمیر را به شکل در ظرف با وردنه باز کنید و روی مواد بگذاریدو کمی فشار دهید. سپس اطراف آن را با دست به شکل دالبر در بیاورید. مقداری از باقی‌مانده خمیر را به شکل نوارهای باریک و ضربدر روی خمیر بگذارید. در پایان روی خمیر را زرده تخم‌مرغ وروغن مایع بمالید و در طبقه وسط فر، که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده‌اید، به مدت ۳۰ دقیقه بگذاربد. روی این خمیر باید طلایی شود.

طرز تهیه سس پاته :
آرد را در آب مرغ و شیر حل کنید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. در همین حالت کره را به خورد سس می‌دهیم، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنیدو سس را کنار بگذارید.

طرز تهیه خمیر پاته :
آرد و نمک را در کاسه‌ای بریزید، نصف آب و زرده تخم‌مرغ را کم کم به آرداضافه کنید. کره و روغن‌زیتون را با  آرد خوب مخلوط منسد. با نوک انگشتان و به آرامی خمیر را ورز دهید. اگر خمیر خیلی سفت بود، کم کم مابقی آب را نیز اضافه کنیدتا انداره ایکه خمیر لطیف، صاف و یک دستی به دست آید. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و در جای گرم به مدت یک ساعت بگدارید تا خمیر وربیاید. سپس خمیر را به شکل مستطیل باز کنیدو سه لا تا می‌زنیم و دوباره خمیر را عمودی به طرف خود قرار می‌دهیم و مجددا آن را به شکل مستطیل باز کرده و سه لا تا می‌زنیم. یکی، دو بار این عمل را انجام می‌دهیم (مانند خمیر هزارلا عمل کنید با این تفاوت که خمیر پاته را سه لا تا بزنید).


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد