طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور

طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور,آموزش طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور,آموزش تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور,تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور,كيك گردويی با ارده و شيره انگور,آموزش طرز تهیه کیک,آموزش طرز تهیه انواع کیک,طرز تهیه کیک,طرز تهیه انواع کیک,اموزش تهیه کیک,

طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور مواد اولیه :  تخم‌ مرغ  سه عدد  كره  دو قاشق سوپخوري  روغن و ارده  از هر کدام نصف پيمانه &nb

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور

طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور

www.tafrihi3.ir

مواد اولیه :

 تخم‌ مرغ  سه عدد
 كره  دو قاشق سوپخوري
 روغن و ارده  از هر کدام نصف پيمانه
 بيكينگ‌ پودر  يك قاشق چايخوري
 شيره انگور و گردو خرد شده  از هر کدام يك پيمانه
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
آرد دو پيمانه


طرز تهيه: 
اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه وقتي ميل كنيد، انرژي‌تان چند برابر مي‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژي‌تان مي‌شود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم و در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار مي‌دهيم.


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد