close
چت روم
طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور
سه شنبه 01 خرداد 1397
طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور مواد اولیه :  تخم‌ مرغ  سه عدد  كره  دو قاشق سوپخوري  روغن و ارده  از هر کدام نصف پيمانه  بيكينگ‌ پودر  يك قاشق چايخوري  شيره انگور و گردو خرد شده  از هر کدام يك پيمانه وانيل 1/4 قاشق چايخوري آرد دو پيمانه طرز تهيه: اصولا…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آموزش ها
فیلم و سریال
آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 2605
  • کل نظرات : 899
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 1514
  • افراد آنلاین : 6
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 3,433
  • آی پی امروز : 68
  • بازدید دیروز : 6,588
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید هفتگی : 10,021
  • بازدید ماهانه : 101,060
  • بازدید سالانه : 597,013
  • بازدید کل : 9,463,189
  • اطلاعات
  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1397
  • آی پی شما : 54.158.194.80
  • مرورگر شما :
تبلیغات
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
نظر شما در مورد این سایت چیست؟





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات


طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور
  • تعداد بازدید : 323
  • طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور

    www.tafrihi3.ir

    مواد اولیه :

     تخم‌ مرغ  سه عدد
     كره  دو قاشق سوپخوري
     روغن و ارده  از هر کدام نصف پيمانه
     بيكينگ‌ پودر  يك قاشق چايخوري
     شيره انگور و گردو خرد شده  از هر کدام يك پيمانه
    وانيل 1/4 قاشق چايخوري
    آرد دو پيمانه


    طرز تهيه: 
    اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه وقتي ميل كنيد، انرژي‌تان چند برابر مي‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژي‌تان مي‌شود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
    ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم و در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار مي‌دهيم.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی