طرز تهیه پلو شوشتری

آموزش آشپزی,آموزش پخت غذا,آموزش طرز تهیه غذا,آموزش پخت انواع غذاها,آموزش طرز تهیه انواع غذا ها,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش غذا درست کردن,آشپزی,طرز تهیه غذا ها ایرانی,سایت آموزش اشپزی,آموزش های آشپزی,طرز تهیه پلو شوشتری,آموزش طرز تهیه پلو شوشتری,آموزش تهیه پلو شوشتری,تهیه پلو شوشتری,پلو شوشتری,انواع پخت پلو,پلو,

طرز تهیه پلو شوشتری مواد لازم :  برنج  یک کیلوگرم  فیله مرغ  نیم کیلوگرم  لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده  دو لیوان  شوید تازه  دو

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

موضوعات

امکانات جانبی

آمار

تبلیغات

طرز تهیه پلو شوشتری

طرز تهیه پلو شوشتری

طرز تهیه پلو شوشتری

مواد لازم :

 برنج  یک کیلوگرم
 فیله مرغ  نیم کیلوگرم
 لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده  دو لیوان
 شوید تازه  دو لیوان
 پیاز سرخ شده  یک عدد
زعفران یک قاشق چایخوری
ادویه، نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله‌مرغ تکه‌تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه‌ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم‌بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.

نکته: با گوشت چرخ‌کرده قلقلی یا تکه‌های گوشت شترمرغ نیز می‌توان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه می‌‌توان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.

 


کد امنیتی رفرش

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد